dragnea crinu Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 Buna seara E primul tv plasma pe care incerc sa-l repar.Nu am experienta decat la CTR . Acesta este Panasonic TX-P37C2E.In interior are o eticheta pe care scrie: PANASONIC MC94H27U13.Alte date de identificare nu stiu unde sa caut ,daca e cazul. In momentul alimentarii ledul verde palpaie repede scurt,cupleaza un releu si incepe ledul rosu serie de sapte palpairi.Va rog sa-mi spuneti si daca gasesc o schema ,macar sa incerc sa fac niste masuratori ,daca ma indrumati si pe mine. Multumiri si stima Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 Buna seara E primul tv plasma pe care incerc sa-l repar.Nu am experienta decat la CTR . Acesta este Panasonic TX-P37C2E.In interior are o eticheta pe care scrie: PANASONIC eu reparam tv-euri crt si drintro data apare un client cu un lcd si spune ca am fost cu acest tv la 4 service in oras (service-ul meu fiind la tara) si au spus ca nu stie ce sai faca si mergeti cu el la iasi (in judet) si eu fara experienta (vorba vine) adul sil voi face fara probleme si lam facut sa mearga chiar fiind primul tv lcd deci fara nici o problema asta doar sati placa meseria si restu vine de la sine spor si bafta Link spre comentariu
Spitfire Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 Service manual cu schema aici: http://elektrotanya.com/panasonic_tx-p37c2e.zip/download.html Daca panelul e Ok, atunci trebuie vazuta sursa(una noua costa 40 euro)-daca insa panelul e defect-la reciclare. 1 Link spre comentariu
dragnea crinu Postat August 31, 2015 Autor Partajează Postat August 31, 2015 Precum v-am spus nu am mai reparat plasme,si deci nu stiu cum sa testez panelul. Link spre comentariu
Vizitator Angelescu Constantin Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 (editat) Zip-ul de la elektrotanya este alterat. Vezi schema aici: http://www.electronica-pt.com/esquema/func-startdown/26549/ Te sfătuiesc să înveți bine întâi cum funcționează o sursă de plasmă sau lcd. Apoi învață bine configurația TV Plasmă. Apoi treci la depanare. Nu cred că este panoul. Ceva istoric ai? Cum a ajuns așa? Pot fi driverii panoului defecți, unul dintre ei. Pe panou, ai o etichetă cu unele tensiuni. ACELE TENSIUNI, TREBUIE SĂ FIE EXACTE!! După o eventuală depanare a sursei trebuie să le aduci la acele valori specifice acelui panou, ÎNAINTE SĂ RECONECTEZI SURSA ÎN APARAT! Scoate modulul de sursă din aparat, și repară-l sau evaluează-l extern. Apoi treci mai departe.Este prea complicat să-ți spunem în câteva cuvinte cum să repari/evaluezi o sursă de plasmă sau LCD. Editat August 31, 2015 de Angelescu Constantin Link spre comentariu
dj01fad Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 daca face 7 clipiri pe rosu, atunci cel mai probabil este defect de placa Y (SC board la panasonic). panelul nu prea ai cum sa il verifici, dar la 99% din cazuri se strica doar placa... incearca sa verifici toti pinii de la benzile ecranului pe vertical sa nu fie scurtcircuitate la masa... alta verificare nu ai ce sa faci la el. verifica pe placa SC tranzistorii de forta, daca sunt cativa din ei scurtcircuitati ai gasit defectul... de regula placile astea se inlocuiesc, dar pentru cine stie cu ce se mananca, se pot si repara. Link spre comentariu
crmn1 Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 SU BOARD .SD BOARD pare a fi defect la plasma panasonic din seria 37,40 si 50 inch cu marcajul tx-p..c2e Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum