neinvins Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 mi-am cumparat un stfel de tel acu 2 saptamani.l-am ales pe acesta ce venea la un pret bun si tine relativ mult bateria.aseara, am fost la un majorat ... si cand am ajuns acasa ecranul era parca patat .. are dungi pe el .. si nu mai afiseaza nimic.am intrebat un prieten care se pricepe cat de cat la telefoane .. si mi-a spus ca este spart ecranul interior.vreau sa stiu daca ma ajuta cu ceva faptul ca este in garantie inca (il am doar de 2 sapt.)daca nu, cam cat ma costa reparatul??multumesc anticipat Link spre comentariu
Vizitator faithless Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 nu te supara ca ma bag peste postul tau..dar vreau sa te intreb cat tine bateria la unul ca ala? ca vreau si eu sa imi iaumultumesc anticipat Link spre comentariu
Yo4You Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 poate a intrat umezeala la ecran si arata eronat dungi linute te sfatuiesc sa il deschizi si sa vezi ce are sau daca ai garantie go to services :partyman:Apropo daca ecranul ramane patat si cu bateria scoasa rip ptr el alt telefon sau alt ecran Link spre comentariu
neinvins Postat Februarie 18, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 18, 2007 da ... ramane patat si cu bateria scoasa.da de la ce naiba a patit asta??si cat ma costa un ecran la modelul asta de tel? garantia nu ma ajuta cu nimic???bateria tine o saptamana si o zi .. si vorbesc destul de mult de pe el. Link spre comentariu
Yo4You Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 gaeantia te ajuta dute cu el de unde l-ai luat si iti da altul ori ti-l face pe loc :goodman: Link spre comentariu
ionut20 Postat Februarie 18, 2007 Partajează Postat Februarie 18, 2007 un display nou e in jur de 40 de lei ... acu depinde si de unde il iei.dar pt ca ai garantie, mergi la ei si vezi mai intai ce zic. :smt006 Link spre comentariu
one Postat Martie 12, 2007 Partajează Postat Martie 12, 2007 Garantia acopera doar defectele de fabricatie.Singur ai spus: "am fost la un majorat ... si cand am ajuns acasa ecranul era parca patat"Ia ghici daca s-a spart singur. Link spre comentariu
pegas Postat Martie 13, 2007 Partajează Postat Martie 13, 2007 nu te supara ca ma bag peste postul tau..dar vreau sa te intreb cat tine bateria la unul ca ala? ca vreau si eu sa imi iaumultumesc anticipatla 1110 simplu, nu "i", tine bateria cam 12 zile cu el inchis peste noapte. practic, eu uit cind l-am incarcat. Link spre comentariu
one Postat Martie 14, 2007 Partajează Postat Martie 14, 2007 Diferenta dintre 1110 si 1110i este la afisaj, la primul caracterele sunt galbene pe fond negru, iar la al doilea, invers. La 1112 lumina este alba, nu galbena. In rest acelasi telefon. Mai sunt mici diferente de soft dar asta nu afecteaza autonomia. Link spre comentariu
one Postat Martie 14, 2007 Partajează Postat Martie 14, 2007 cum se sterge un post? Link spre comentariu
miron1947 Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 La Nokia 1110i, poate fi incarcat un ton de apel? Daca da cum? Link spre comentariu
MihaiGSM Postat Ianuarie 4, 2010 Partajează Postat Ianuarie 4, 2010 Cu programelul "Mobiledit" si cablu de date. Insa nu incap mai mult de 2 mid-uri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum