Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Nuvistoare

Untold

Postări Recomandate

Daca pe mine ma intrebati , d - le Grig , si se refera la carte ... Cred ca nu . Dar nu foarte sigur . O am intr - o punga ... ce a mai ramas din ea ... am sa incerc sa o identific cu precizie . Acolo erau ceva scheme cu tuburi la baterie ... putine si poate nu cele mai relevante . Pe mine m - au ajutat ... eram novice , si mic ca varsta . In fine ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Eu am adunat de prin cotloanele internetului multe scheme de radioreceptoare cu tuburi alimentate la baterii, mai ramane sa fac una...

@gauss: am receptionat e-mail-ul, este ok, multumesc!

Daca aveti nevoie de ceva si as putea avea, cu mare placere!

P.S. Daca o sa continuam cu radiourile, un moderator se va vedea obligat sa mute topicul..sau sa-l stearga..multumesc in ambele cazuri!  :rade:

Editat de Untold
Link spre comentariu

Da, era neagra cu ceva desen alb/albastru pe ea, pune o foto cu o pagina, un amic o avea pe aia neagra si poate o identificam.

Grig

Editat de Ion_Bumbu
Link spre comentariu

Multumesc mult celor ce au dorit sa ma ajute . Am facut o mica ( mare ! ) greseala . Cartea se numeste " Radiotehnica si radioamatorism " , autor Gheorghe Stanciulescu , colectia Lyceum , editura Albatros . Editia a II revizuita si adaugita a lucrarii " Vreau sa devin radioamator " . Anul tiparirii nu - l stiu ... nu mai am copertile . Probabil 1971 ... Am gasit - o de cumparat , dar tot as vrea un scan ... de , tehnologia ...

Link spre comentariu

Punct ochit , punct lovit ... ( in centru ... ) . Am sa caut si eu ceva documentatii , stiu ca mai aveam . Desi e mult de - atunci , si nu credeam ca se va mai " aborda " subiectul !

Editat de gauss
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări