Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sistem audio 2.1

Vizitator George Cosmin

Postări Recomandate

Vizitator George Cosmin

Buna seara!

Am un sistem Shockwave sc2121 cu un final ars si cateva rezistente, cum pot determina valoarea rezistentelor?

Subwooferul functioneaza bine, dar pe sateliti nu am sunet. Sunt 2 finali d2030 si unul tda 2030A, ce pot pune in locul d2030?

Am impresia ca fiecare canal e cu difuzorul lui daca pot spune asa, adica d2030 pe sateliti si tda 2030a pe woofer nu?

post-249152-0-22515700-1440870467_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• naetv

5

• dan cod

4

• surubarila

2

• Florinel TV

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

D2030 si TDA2030 sint acelasi lucru , echivalente , producatori diferiti - posibil tda sa mai fi fost schimbat

pentru rezistente orienteazate de pe celelalte etaje finale , in jurul finalilor ar cam fi la fel - sau o schema de aplicatie a tda2030 https://www.google.ro/search?q=tda2030&biw=1280&bih=865&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI_caIuvDOxwIVgg4sCh2rggXA

acum vad poza - rez par pe intrare - poze de aproape cu zona rez -fata , spate - ar fi bune

Editat de naetv
Link spre comentariu
Vizitator George Cosmin

O sa pun maine mai multe poze. TDA2030AV-ST la 1 leu sau tda 2030a la 8 lei, mi se pare mare diferenta de pret intre mivarom si adelaida(sper sa nu se considere reclama), de ce e asa mare diferenta de pret?

Link spre comentariu

O sa pun maine mai multe poze. TDA2030AV-ST la 1 leu sau tda 2030a la 8 lei, mi se pare mare diferenta de pret intre mivarom si adelaida(sper sa nu se considere reclama), de ce e asa mare diferenta de pret?

diferenta de pret dintre stift si unul bun eu am luat de la miv,,,,rom TDA3653B cu 3 lei si sint ok si la ad.....da este de 16 lei si nustiu cit de bune sint ca nam comandat de acolo niciodata asta este dar pretu difera mult chiarrr fffoarte mult

Link spre comentariu
Vizitator George Cosmin

Am revenit cu mai multe poze, nu au o calitate foarte buna, am fost nevoit sa le fac cu telefonul mobil pentru ca aparatul foto nu vrea sub nicio forma sa focalizeze la distanta foarte mica...

post-249152-0-62589500-1440915882_thumb.jpg

post-249152-0-64955000-1440915883_thumb.jpg

post-249152-0-66082600-1440916004_thumb.jpg

Editat de George Cosmin
Link spre comentariu

firele albe ( cu rosu ) merg la iesiri sateliti ?

rez vin din pin 4 tda2030 - 113 si 114 sint in serie cu cond la masa - 115 116 117 118 sint pe iesiri , cite doua paralel - 115 si 116 pe un canal ar trebui sa fie identice cu 117 118

Link spre comentariu
Vizitator George Cosmin

Da, firele albe cu rosu merg la sateliti.

Rezistentele 115, 116 par si ele putin afumate. O sa le schimb pe toate 4 si o sa pun 2 TDA 2030AV-ST in locul d2030 nu?

Link spre comentariu

parca la astea doua se vede valoarea , eventual masoarale si fa comparatie cu valoarea data de culori

da , se pot pune tda-uri - TDA2030 , A2030 , D2030 - difera doar producatorul

Link spre comentariu
Vizitator George Cosmin

Am inteles, o sa incerc sa fac rost de un multimetru, am incercat sa ma uit la codul culorilor dar nu am lupa si cu ochiul liber e greu sa-mi dau seama.

Multumesc mult de ajutor!

Link spre comentariu
Vizitator George Cosmin

Ca sa nu mai deschid alt topic, ce imi recomandati sa cumpar, un multimetru sau un clampmetru?

Am auzit despre clampmetru ca e mai bun decat un multimetru pentru ca defapt e un multimetru care-ti permite sa masori tensiunea prin cablu fara a-l dezizola.

Am un buget de 50 ron +- 25, eu ma gandeam ori la un 

UNI-T UT201 (cu bugetul tras de urechi)

ori la un 

UNI-T UT33A
Link spre comentariu

Cine a spus ca poti masura tensiunea prin cablu cu clampmetru fara a dezizola cablul habar nu are ce inseamna tensiune si curent.S-o fi referit la tensiunea arteriala poate..................

Link spre comentariu
Vizitator George Cosmin

Cine a spus ca poti masura tensiunea prin cablu cu clampmetru fara a dezizola cablul habar nu are ce inseamna tensiune si curent.S-o fi referit la tensiunea arteriala poate..................

:)) Dan chiar ai umor chiar mi-ai furat un zambet, va multumesc pentru raspunsurile rapide, o sa raman totusi pe multimetru.

De letconurile de la mivarom ce parere aveti, am un pistol de lipit romanesc dar nu vrea sa fie gasit, asa se intampla cand ai nevoie de un lucru iar cand nu il cauti dai mereu peste el.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări