Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cititi REGULAMENTUL! Dati SEARCH si puneti TITLURI LA OBIECT

BLK

Respectati Regulamentul?  

10 membri au votat

1. 1. Respectati Regulamentul?

• Da
      8
    • Nu
      1
    • Nici nu l-am citit
      1

Postări Recomandate

Regulamentul forumul se afla aici:viewtopic.php?t=2390De azi, avand in vedere ca am intrat in vacanta :weedman: voi fi cu ochii mai des pe aceasta sectiune, unde ma numesc moderator.Punctele principale pe ordinea de zi vor fi topicurile deschise fara a folosi in prealabil functia de cautare a forumului, in consecinta toate subiectele cu raspuns deja dat se vor sterge. De asemenea toate topicurile cu titlu pus in momente de proasta inspiratie vor ajunge sa fie modificate in prima faza, iar la repetarea infractiunii vor ajunge la cosul de gunoi. Daca aveti o problema, puneti titlu de genul "Am o problema cu ...". Daca aveti nevoie de ceva "Caut nu stiu ce schema ...". Sa nu mai vad titluri ca "Heeeelp" sau "Maaammmiiiii, vino repede" sau "Mama ce nervi am sa faca sa dreaga".Incerc sa dau un exemplu poate voi reusi sa educ din userii care intra pe un forum de electronica crezand ca problemele lor se rezolva singure. Trebuie sa cautati intai, sa vedeti daca a mai intampinat cineva problema respectiva, apoi sa compuneti pe o foaie un discurs, cu titlu, obligatoriu in limba romana, nu mIRC sau messenger, cu subiect, cu prezentarea tuturor ideilor. Sa arate asa cum ati vrea si voi sa gasiti o informatie scrisa intr-o carte.Punct!

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări