Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv lg cf20 d16x

daniel1972

Postări Recomandate

115v-120v in functie de tub cred ca la dv 115v 20" verificati tensiunile de recuperare traf linii ,alimentare baleaj vertical si tensiune video,daca acestea sant ok atunci si b+ e ok

Link spre comentariu

simptomul a fost lipsa ratru, restul ok. am masurat alimentarea pe finalii video =135v, am schimbat condul de 10u/250v de pe aceasta, cu unul nou si a urcat la 175v si in plus am gasit lipitura rece pe conectorul de filament. de functionat functioneaza in regula, doar vroiam sa stiu valoarea exacta a lui B+ pentru cunostintele mele. la mine este de 115v. multumesc pentru raspunsul promt.

Link spre comentariu

am marit putin screenul de la 310v la 350v, pentru ca imaginea era destul de intunecata si reglajul stralucirii era destul de putin sesizabil. poate afecta tubul, aceasta marire a screen-ului?

Link spre comentariu

am marit putin screenul de la 310v la 350v, pentru ca imaginea era destul de intunecata si reglajul stralucirii era destul de putin sesizabil. poate afecta tubul, aceasta marire a screen-ului?

nu , in functie de necesitati se mareste cit este nevoie pina la aparitia cursei inverse , atunci se da un pic inapoi

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări