Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

kv-c2581d

intermediar

Postări Recomandate

nu am rezolvat nimic ,am tensiune de 135v si 200v si 12v lm393

:84

adevaru este ca sa bulit trafu de lini si intra in protectie batea la masa am schimbat trafu si surpriza imaginea ce am postato inainte

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• intermediar

11

• naetv

7

• stepe

2

• BUGHIU

1

Top autori în acest subiect

va rog o ideie cum sa remediez problema..

:limb:

va rog o ideie cum sa remediez problema..

:limb:

eu tot nu inteleg ce este cu tensiunea de filament cind este problema de E-W atunci dul la service ca nu va pricepeti

Link spre comentariu
Vizitator Angelescu Constantin

Vezi că filamentul este alimentat în CA de 15625hz absolut fix. Nu ai cum să măsori tensiunea pe pinii filamentului cu multimetrul. Vezi cu osciloscopul dacă vrei să vezi cât este.

Link spre comentariu

adevaru este ca sa bulit trafu de lini si intra in protectie batea la masa am schimbat trafu si surpriza imaginea ce am postato inainte

nu este o surpriza , defectul - cu trafo linii -este provocat de tine si nu are legatura cu geometria imaginii - faptul ca ai 12V pe LM nu este suficient - vezi ce spuneam

sa te bagi in sony cu ce cunostinte detii , nu cred ca este recomandat

corectia est-west este facuta de un integrat - LM393 si 2 tranzistori - pe schema scrie clar care sunt IC800 , Q800 si Q801 - ceva defect in zona lor

sasiu BE-3B

adica poate fi oricare , plus alte piese din jurul lor

Link spre comentariu

,am schimbat aproape tot ce se poate inclusiv str in alimentare ,tranzistoru final lini ,est vestu si ,condensatoare lipituri reci asa arata ca nou sasiu, in afara de deflexie sunt sigur ca traful lini ii obosit este original ce am schimbat din dezmembrari din service mod nu sa reglat nimic ,functioneaza perfect ,poate sunt probleme in modulu cu tuneru ,nu este doar un tv simplu sau chinezarie este original made in spania

imi place site-ulasta cind comunicam si impartim ideile intre noi creativi si noutati am observat rusi sunt foarte buni creativi si ajuta foarte mult ,documentatia service  am primito de la un rus gratis cu

Tor Browser :limb:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări