Vizitator Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 (editat) Salut. Acum ceva zile am realizat un afisaj cu led: Am realizat microcontrolerul cu Pic separat deoarece nu am cablaj destul de mare: Am realizat si afisajul, am conectat si cablurile,am programat Pic-ul si nu da nici un semn.. Am sa revin si cu poza afisajului,imediat dupa ce revin de la munca... A mai facut cineva proiectul asta? vreo idee in legatura cu nefunctionalitatea proiectului? Astept un raspuns din partea celor care au vreo propunere... Stima si respect! Editat August 31, 2015 de Vizitator La rubrica "Proiecte Complexe" se posteaza proiecte functionale cu documentatia completa Link spre comentariu
Mircea Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 (editat) Unde e cuartul? Ai poza cu spatele cablajului? Editat August 29, 2015 de thunderer Link spre comentariu
Vizitator Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 (editat) quartul e montat, nu aveam quartul cand am facut poza, a fost montat cand am comandat restul pieselor. poza cu spatele cablajului e nevoie de o poza in care sa se vada circuitele? dau la o parte plasticul daca este nevoie si revin cu poza. Editat August 29, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
Mircea Postat August 30, 2015 Partajează Postat August 30, 2015 (editat) Inteleg. Vad aia 2 ceramici in stanga sus. Cuartul trebuie sa fie aproape de pinii dedicati.Hex-ul de l-ai programat in PIC are si bitii de configurare inclusi sau trebuie sa-i pui tu manual cand programezi? Editat August 30, 2015 de thunderer Link spre comentariu
Vizitator Postat August 30, 2015 Partajează Postat August 30, 2015 (editat) ]pentru programare cineva mi-a recomandat programul ICPROG. Nu stiu daca biti sunt inclusi , eu am cautat prin setari si uite ce am gasit: Am setat pe 6 Mhz,insa eu am pus quart de 8Mhz. Am gresit pe undeva? am pus si quart de 6 Mhz.... dar nimic... mai am o nelamurire. la tipul de osilator al microcontrolerului, tinand cond ca e cu quart, trebuie sa selectez in program la tipul de oscilator XT,LP,HS sau RC? Eu am selectat XT. ii bine? Editat August 30, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
Mircea Postat August 30, 2015 Partajează Postat August 30, 2015 (editat) Bizar acel ICPROG. Recunoaste 876a dar setezi 16F84... poate altcineva ne zice cum functioneaza acest programator.Bitii de configurare (numiti sigurante in ICPROG) sunt acolo.XT e pana la 4MHz, tu trebuie sa pui HS. Vezi capitolul 14.2 din datasheet. Editat August 30, 2015 de thunderer Link spre comentariu
Vizitator Postat August 30, 2015 Partajează Postat August 30, 2015 Incerc si revin. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum