Vizitator tevad Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 (editat) JBL mpro mp418sp cred ca este in clasa D defect ,cine se incumeta sa il repare ? Editat August 28, 2015 de tevad Link spre comentariu
Vizitator Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Daca pui si tu niste foto cu el desfacut. Daca (si sigur este) JBL by Crown, este clasa I nu clasa D. Link spre comentariu
Vizitator tevad Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 (editat) Tot am încercat să atașez poze dar merge foarte greu. Editat August 28, 2015 de tevad Link spre comentariu
Vizitator Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Este o clasa AB-B, din fericire, cred ca seamana cu CE series de la Crown, mai degraba CE2000. Link spre comentariu
Vizitator tevad Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 Il puteti repara? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 Din pacate este lucrat pe SMD-uri, iar ce ai tu acolo explodat este diacul din protectia crowbarr, deci garantat sint finalii strapunsi. Asta datorita unei implementari aiurea; in locul a 2 sigurante pe fiecare canal calibrate corespunzator, au preferat sa foloseasca breaker in primarul trafului, ca ultima "scapare". -1 din partea mea de data asta pentru Crown. Amplificatorul este reparabil dar nu ma bag, costa cit nu merita, si nici nu am timp de bibilit SMD-uri. Daca nu ma insel, chiar am fost sunat la telefon pentru acest modul de amplificare. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 (editat) JBL mpro mp418sp cred ca este in clasa D defect ,cine se incumeta sa il repare ? 1-- m-ati sunat pe 27/08/2015 si v-am spus inca de la inceput ca nu are cum sa fie in clasa d cu 24 x mj21194 si nici cu un astfel de randament atit de scazut . 2-- avem depanatori foarte buni si aici in buzau . chiar nu va inteleg , dupa toata discutia telefonica purtata intre noi , de ce continuati sa umblati in continuare dupa cai verzi pe pereti ? exista minim 3 super-meseriasi aici , in buzau , care va pot rezolva problema . ii cunosc eu personal pe toti si va pot pune in legatura cu ei oricind . numai sa vreti , evident ... Editat August 29, 2015 de misuraelectronic Link spre comentariu
Vizitator Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 Ca punct de plecare in repararea aparatului (schemele fiind foarrte asemenatoare, probabil difera amplasamentul pieselor pe placa si numeroratea lor), se poate incerca manual service-ul de la CE2000 Crown: http://www.google.ro/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CB8QFjAAahUKEwj8k-n6ms7HAhXF3SwKHdJJArM&url=http%3A%2F%2Fadn.harmanpro.com%2Fsite_elements%2Fresources%2F899_1425416054%2FCE1000CE2000-Service-Manual-130352-1_10-02_ce1-2_serv_revd_original.pdf&ei=eZrhVbzzJcW7swHSk4mYCw&usg=AFQjCNH0qNar6z2W8X1velT4JPUjHhCnnw&sig2=8c44sM2AuscOincRaVJuxA Link spre comentariu
Vizitator tevad Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 Despre dv am auzit numai lucruri bune am cumparat citeva chituri audio care functioneaza si in ziua de azi , am toata incredera ca il puteti repara contra cost. Link spre comentariu
Vizitator Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 Ma bucur ca functioneaza si astazi ce ai cumparat de la mine, dar in momentul de fata nu am timp de reparatii. La mine cind se face o reparatie se inlocuiesc toti tranzistorii finali si prefinali la intreg amplificatorul, atit pentru siguranta in exploatare cit si pentru a fi rentabila reparatia. Folosind numai piese originale cumparate din Farnell sau Mouser, preturile sint mari, si multi refuza reparatia. Acest gen de etaj final este cu tranzistori NPN, toti 24, in acest caz as ramine cu 24 de PNP-uri descompletate si nu am ce face cu ele doar PNP, nu cred ca iti convine sa platesti 24 perechi de finali (48 tranzistori) pentru a putea folosi doar 24... Fiind si un amplificator cu piese SMD, nu am tehnologia sa pot schimba asemenea componente, mai ales ca acestea sint lipite cu un adeziv de placa, inainte de a fi cositorite. Deci trebuie sa spun pass din pacate, imi pare rau. Incearca sa iei legatura cu colegul Misuraelectronic, sigur colegii lui te pot ajuta, nu sint singurul om care repara amplificatoare PRO. Pentru siguranta, poti comanda finalii de aici (iei 25 buc si sint mai ieftini decit pretul per bucata): http://ro.farnell.com/on-semiconductor/mj21194g/transistor-npn-to-3/dp/9556605 iar prefinalii de aici: http://ro.farnell.com/on-semiconductor/njw0281g/transistor-npn-250v-15a-to3p/dp/2101384?ost=njw0281 Link spre comentariu
Vizitator tevad Postat August 30, 2015 Partajează Postat August 30, 2015 (editat) Bine nu e problema orcum nu prea ma grabesc, merci de ajutor o sa incerc sa bat capu cu el sa vad ce o sa iasa .... aveti dreptate este un CE2000 Crown Editat August 30, 2015 de tevad Link spre comentariu
Vizitator Postat August 30, 2015 Partajează Postat August 30, 2015 Am un pic de experienta cu amplificatoarele Crown, fiind fost posesor de CE1000 transformat in CE2000. Spor la reparatii, si nu uita sa verifici si rezistentele smd cite 2 in paralel de pe emitoarele finalilor si din colectorul referinta pentru SOA. Link spre comentariu
Vizitator tevad Postat Septembrie 6, 2015 Partajează Postat Septembrie 6, 2015 Din toata crema electronistilor nimeni nu se incumeta sa il repare ....? Link spre comentariu
Vizitator tevad Postat Septembrie 9, 2015 Partajează Postat Septembrie 9, 2015 Din toata crema electronistilor nimeni nu se incumeta sa il repare ....? Sau exista posibilitatea de a se vinde asa defect..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum