Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema amplificator Sony STR-DH550

Vizitator nemessis

Postări Recomandate

Vizitator nemessis

salutare tuturor  am nevoie de ajutor daca ma poate ajuta cineva cu  o schema  sau cu o lista  cu componente  dela un amplificator  sony str dh550 am cautat  pe  internet o schema dar nu gasesc nici unde amplificatorul are o rezistenta  puscata  si nu se mai vede  culorile pe  rezistenta  casa pot vedea decati  ohmi este sa daca stiti cineva  are  un numar langa rezistenta daca stie careva R-543 MULTUMESC SPER SAMA POATA AJUTACINEVA CU O SCHEMA DIAGRAMICA SAU CEVA

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sesebe

1

• validae

1

• modoran

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Poate tot umanitar este ajutorul cerut.... Daca nu-l repara o incaseaza el..............

din ce bloc functional este acea rezistenta?

cam ce putere estimezi ca ar avea?

citeva poze cu rezistenta si cu zona de cablaj unde se gaseste cind pui?

Editat de sesebe
Link spre comentariu
Vizitator nemessis

rezistenta este i fata unui  final  indentificasem culorile   este    galben,violet,gri  ori argintiu nu  se cunoaste bine  si auriu normal ar avea 0,47ohmi daca ar fi cu argintiu a 3 culoare   dar nustiu sigur

Link spre comentariu

Asta este dracie din aia de receiver scump si prost ... Nu cred ca e arsa doar o singura rezistenta, probabil s-a dus si etajul final. 

Nu are mai multe canale sa vezi ce valoare are rezistenta respectiva ? Afara de cazul in care este montata chiar pe alimentare, pentru protectie. Oricum trebuie sa fie de valoare mica.

Link spre comentariu
Vizitator nemessis

nu etajul final este in regula si inafar de acea rezistenta nu mai este alta la fel   la care asi putea sai iau valoarea sa  vad cat are celelate rezistente sunt identice  doar ca difera a  3 culoare in loc de   argintiu sau gri ca nu se vede culoarea bine la celelalte  este auriu

Link spre comentariu

Dă jos rezistența arsă și răzuie vopseaua pe o parte până la porțiunea rezistivă de la un capăt la altul.Apoi măsoară între fiecare capăt și exact mijlocul porțiunii rezistive cu ohmmetrul.De obicei rezistențele se întrerup la mijloc sau către un capăt.Dacă măsori de exemplu o valoare de 2,2-2,3 Ohmi, o dublezi și o majorezi la prima valoare standard apropiată.În exemplul meu ar fi 4,7 Ohmi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări