Vizitator nemessis Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 salutare tuturor am nevoie de ajutor daca ma poate ajuta cineva cu o schema sau cu o lista cu componente dela un amplificator sony str dh550 am cautat pe internet o schema dar nu gasesc nici unde amplificatorul are o rezistenta puscata si nu se mai vede culorile pe rezistenta casa pot vedea decati ohmi este sa daca stiti cineva are un numar langa rezistenta daca stie careva R-543 MULTUMESC SPER SAMA POATA AJUTACINEVA CU O SCHEMA DIAGRAMICA SAU CEVA Link spre comentariu
sesebe Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 (editat) Poate tot umanitar este ajutorul cerut.... Daca nu-l repara o incaseaza el.............. din ce bloc functional este acea rezistenta? cam ce putere estimezi ca ar avea? citeva poze cu rezistenta si cu zona de cablaj unde se gaseste cind pui? Editat August 28, 2015 de sesebe Link spre comentariu
Vizitator nemessis Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 rezistenta este i fata unui final indentificasem culorile este galben,violet,gri ori argintiu nu se cunoaste bine si auriu normal ar avea 0,47ohmi daca ar fi cu argintiu a 3 culoare dar nustiu sigur Link spre comentariu
modoran Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Asta este dracie din aia de receiver scump si prost ... Nu cred ca e arsa doar o singura rezistenta, probabil s-a dus si etajul final. Nu are mai multe canale sa vezi ce valoare are rezistenta respectiva ? Afara de cazul in care este montata chiar pe alimentare, pentru protectie. Oricum trebuie sa fie de valoare mica. Link spre comentariu
Vizitator nemessis Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 nu etajul final este in regula si inafar de acea rezistenta nu mai este alta la fel la care asi putea sai iau valoarea sa vad cat are celelate rezistente sunt identice doar ca difera a 3 culoare in loc de argintiu sau gri ca nu se vede culoarea bine la celelalte este auriu Link spre comentariu
validae Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Dă jos rezistența arsă și răzuie vopseaua pe o parte până la porțiunea rezistivă de la un capăt la altul.Apoi măsoară între fiecare capăt și exact mijlocul porțiunii rezistive cu ohmmetrul.De obicei rezistențele se întrerup la mijloc sau către un capăt.Dacă măsori de exemplu o valoare de 2,2-2,3 Ohmi, o dublezi și o majorezi la prima valoare standard apropiată.În exemplul meu ar fi 4,7 Ohmi. Link spre comentariu
Vizitator nemessis Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 mersi tuturor de ajutor in special domnului vali am rezolvat problema miam reparat amplificatorul mersi mult o siara placuta va doresc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum