electronix_2006 Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Am un televizor Imperial LCD 32 Saverius cu chassis cv109m si sursa mlt668 rev 1.0 . Imi poate da cineva un flash pleentru acest televizor? Televizorul nu pleaca din standby.Am verificat toti condensatorii,am schimbat ce am gasit devalorizat dar nici un rezultat. Va rog daca ma puteti ajuta cu acest televizor. Link spre comentariu
xtgs Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 verificatii sursa separat daca functioneaza si daca este ok... ..incerca-ti si cu telecomanda ..! Link spre comentariu
electronix_2006 Postat August 28, 2015 Autor Partajează Postat August 28, 2015 Am telecomanda originala,dar nu face nimic,nu merg nici butoanele de la televizor.Sursa este perfect functionala. Link spre comentariu
dan cod Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Ai incercat cu memorie goala? Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 29, 2015 Partajează Postat August 29, 2015 Am telecomanda originala,dar nu face nimic,nu merg nici butoanele de la televizor.Sursa este perfect functionala. decupleaza butoanele si incearca cu tel. Link spre comentariu
electronix_2006 Postat August 31, 2015 Autor Partajează Postat August 31, 2015 Memoria este buna,am luat o memorie dupa un televizor functional.Am decuplat si butoanele,dar tot nimic. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum