bogdan Iacob Postat Decembrie 24, 2020 Partajează Postat Decembrie 24, 2020 Pe site-ul respectiv am gasit doar magneti NC si din cauza asta am intrebat Link spre comentariu
bogdan Iacob Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Am cumparat un modul led cu magnet ,ca sa I au reed-ul respectiv inainte sa l dezlipesc de pe placuta respectiva cand departam magnetul se aprinde si cand il apropiam se stinge ,cand l am connectat la banda led se intampla invers cand este langa ele ramane aprins si cand este deconectat ramane stins .Ce trebuie sa fac? Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 (editat) Bogdane.In primul rand,ai scos releul reed.L-ai masurat cu multimetrul?E deschis sau inchis?Mai era ceva pe placuta ta in afara de led si reed? Editat Decembrie 30, 2020 de BRANCA Link spre comentariu
bogdan Iacob Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 (editat) Nu l am masurat,dupa ce l am scos de pe placuta l am pus direct la banda .Din greseala s-a spart capsula respectiva Editat Decembrie 30, 2020 de bogdan Iacob Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Altul la rand!Alea sunt contacte f sensibile si posibil sa le fi deformat. Link spre comentariu
bogdan Iacob Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Saptamana viitoare o sa ma duc sa caut si voi lua unul cu NC si unul cu NO Link spre comentariu
BRANCA Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Bogdane.Ti-e iti trebuie NC.Adica conectat fara magnet.Cand inchizi saltarul vine magnetul si deconecteaza contactul. Dar nu prea sunt lamurit unde pui tu banda led si cum tragi firele de alimentare.Asta daca pui la fiecare saltar...La unul singur e relativ mai simplu. Si merge si cu microswitch pus in curul saltarului.Din ala cu parghie. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 (editat) Se poate şi cu contact normal deschis, dar magnetul va trebui să fie unul tip ,,bandă magnetică,, ca cele de la garniturile frigiderelor.Releul va fi pus cam pe la mijlocul cursei sertarului, iar banda magnetică va fi pusă pe jumătatea interioară a sertarului, de la mijloc înspre spate.Atunci când sertarul e închis, banda magnetică depăşeşte ca poziţie releul Reed fără să-l atragă, iar când tragi sertarul, banda vine în faţă, ajungând în dreptul releului.Uite cum mă gândeam eu: Editat Decembrie 30, 2020 de validae Link spre comentariu
bogdan Iacob Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Pun banda led la dulapul biroului Link spre comentariu
kinderu56 Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 Salut , de ce nu montezi asa ceva si nu te mai doare capu https://www.google.com/search?q=MICRO+SWITCH&client=opera&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi-nYTI4_btAhVykosKHUomDlMQ_AUoAXoECBMQAw&biw=1878&bih=911#imgrc=sJgBucY8MeVH-M P.S eu am o vorba , DACA NU TE IEI DE IEI NU SE BATE CU TINE Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 30, 2020 Partajează Postat Decembrie 30, 2020 (editat) Dacă vrei să fii ,,cool,, şi să nu lipeşti nimic, există şi lămpi cu senzor PIR, cu baterii.Se prind în dulapuri, debarale, oriunde e întuneric şi vrei lumină. De exemplu:https://www.ikea.com/ro/ro/p/stoetta-bagheta-luminoasa-led-corp-senzor-cu-baterii-alb-10360087/Dar se găsesc şi mai ieftine, chiar pe la Lidl... Editat Decembrie 30, 2020 de validae Link spre comentariu
kinderu56 Postat Decembrie 31, 2020 Partajează Postat Decembrie 31, 2020 (editat) sau asa https://www.hornbach.ro/shop/Banda-LED-cu-senzor-miscare-100-cm-2-8W-lumina-neutra-alimentare-cu-baterii/6758657/produs.html?wt_mc=ro.paid.sea.google.alwayson_assortment.alle.google_shopping...&gclid=EAIaIQobChMIj_jhpYX47QIVENnVCh3mnQmoEAQYBiABEgKpVvD_BwE https://www.optimusdigital.ro/ro/electronica-de-putere-module-cu-releu/2391-modul-releu-cu-senzor-de-lumina.html?search_query=releu&results=99 Editat Decembrie 31, 2020 de kinderu56 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum