Vizitator passion Postat August 27, 2015 Partajează Postat August 27, 2015 Buna ziua, Am reusit sa distrug o componenta in timp ce o lipeam...Problema e ca nu o gasesc de cumparat pe nicaieri!Va rog, poate aveti vreo idee de unde pot gasi un rezonator ca cel din link.nu trebuie neaparat SMD.MULTUMESC!http://www.alibaba.com/product-detail/433-92M-Saw-Resonator-for-Remote_60241882767.html Link spre comentariu
Depanatoru Postat August 27, 2015 Partajează Postat August 27, 2015 (editat) Nicaieri la ce se refera , magazinul din colt ? Dupa caracteristicile din link se pare ca se gaseste varianta SMD la TME , Farnell si la multi altii . Pare un rezonator obisnuit de telecomanda , care chiar se poate recupera dintr-una defecta , unde de obicei e varianta nonSMD Editat August 27, 2015 de Depanatoru Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 27, 2015 Partajează Postat August 27, 2015 Pare un rezonator obisnuit de telecomanda RF PE 433MHZ , care chiar se poate recupera dintr-una defecta , unde de obicei e varianta nonSMD aparentele inseala , tovarasu` ! sa nu confundam emisia IR cu emisia RF . daca nu va suparati , mi-am permis sa corectez citatul din dvs cu portiunea lipsa , care aseaza adevarul dpv electronic in fagasul sau . altfel , citatul original duce la interpretarea gresita cum ca si dintr-o telecomanda IR defecta poti recupera un astfel de quartz . Link spre comentariu
Depanatoru Postat August 27, 2015 Partajează Postat August 27, 2015 (editat) Nu confund nimic tovarase , doar o scapare de prefix intre Kilo si mega Editat August 27, 2015 de Depanatoru Link spre comentariu
sesebe Postat August 27, 2015 Partajează Postat August 27, 2015 (editat) Nu sariti cu gura dar cred ca am vazut chestii similare in tunerele de satelit. Daca am dreptate se pot recupera de pe acolo..... Editat August 27, 2015 de sesebe Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum