Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor gasire componenta!

Vizitator passion

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Depanatoru

2

• sesebe

1

• misuraelectronic

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Nicaieri la ce se refera , magazinul din colt ? Dupa caracteristicile din link se pare ca se gaseste varianta SMD la TME , Farnell si la multi altii . Pare un rezonator obisnuit de telecomanda , care chiar se poate recupera dintr-una defecta , unde de obicei e varianta nonSMD

Editat de Depanatoru
Link spre comentariu

Pare un rezonator obisnuit de telecomanda  RF  PE  433MHZ  , care chiar se poate recupera dintr-una defecta , unde de obicei e varianta nonSMD

aparentele  inseala , tovarasu` !  sa  nu  confundam  emisia  IR cu  emisia  RF . daca  nu  va  suparati  , mi-am  permis  sa  corectez  citatul  din  dvs  cu  portiunea  lipsa ,  care  aseaza  adevarul  dpv  electronic  in  fagasul  sau .  altfel  ,  citatul  original  duce  la  interpretarea  gresita  cum  ca  si  dintr-o  telecomanda  IR  defecta  poti  recupera  un  astfel  de  quartz  .

Link spre comentariu

Nu sariti cu gura dar cred ca am vazut chestii similare in tunerele de satelit.

Daca am dreptate se pot recupera de pe acolo.....

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări