Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

daewoo dtb 21s8kb dump

69uzi

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 69uzi

8

• iuliantv

4

• dan cod

3

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

asta am facut acum,am sters memoria lui si a scris-o, acum insa nu imi da imaginea pe tot ecranul, im apare un chenar negru in colturi.

Editat de 69uzi
Link spre comentariu

deci se comuta tv-ul pe pr91 se intra in menu si se seteaza claritatea(sharpnes) la minim se iese din menu si se apasa rapid tasta rosie verde si menu in aceasta ordine si rapid cca 5 sec,in unele cazuri trebuie insistat cu rosu verde menu neaparat cu sharpnes la minim si pe prog 91

Link spre comentariu

Cum setez tipul de tuner ca nu imi dau seama unde este in service mode.LA7848-SAN se incinge foarte tare,as lua de la mivarom sa il schimb ca pe el il suspectez de problema mea:)

Link spre comentariu

Da, nu memoreaza programele si deregleaza imaginea iarasi.Sa incerc cu dump de la Dan, daca nu sa schimb selectorul.

aici la tine dupa cum descrii defectu e problema de memorie schimba un ic de memorie nou sau recuperat cu un dump sau goala si va merge fara probleme 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări