Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema plasma Panasonic

alex26

Postări Recomandate

Va salut. Am acest model de plasma Panasonic th-46pz85e. Nu am decat tensiunea de standby 5v. Apare ledul verde pentru 1 secunda, dupa care ledul rosu palpaie de 10 ori. Releele din sursa nu cupleaza niciunul si deci nu pleaca nici celelalte tensiuni. La pag.35 este MC701 care comanda MC552 si acesta ar trebui sa deschida releele. Intrebarea mea este ce tensiuni ar trebui sa am pe MC 701 pentru a comanda corect MC552, sau ce ar trebui sa verific. Manualul e mare, am atasat linkul. Va multumesc.

http://elektrotanya.com/panasonic_th-46py85p_th-46pz85b_th-46pz85e_chassis_gpf11de.pdf/download.html

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• crmn1

2

• alex26

2

Top autori în acest subiect

de obicei la plasma panasonic led rosu de 10 ori= defect pe Aboard,SCboard,SSboard,Pboard adica probleme pe 5volti,3,3volti ,9volti sau in cazuri extreme defect tuner. succes

Link spre comentariu

Sa fie problema la modulele MC201 si MC310 care au integratele TEA1611T?

Nu reusesc sa-i dau de cap, banuiesc problema la placa sursa P.

La masurarea la rece nu apare nimic in scurt.

Editat de alex26
Link spre comentariu

cauta sa vezi daca poti forta sa comanzi /on/ si apoi vezi cum se comporta .oricum consider defect pe main board deoarece orice alta placa ar fi defecta cred ca ar incerca un mic clic pe relee

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări