adrian_pintea Postat Mai 7, 2004 Partajează Postat Mai 7, 2004 Am auzit un subwoofer tub facut cu un Eurotec de 12" si suna acceptabil... Link spre comentariu
Blak Postat Mai 14, 2004 Partajează Postat Mai 14, 2004 Eu am un eurotec de 10" si e de putere mica maxim cred ca 50W are...Cum adica camera dubla?....ca si eu ma chinui demult la incinta...Eu i-am facut una 54x28x30cm....Se aude bine ...dar la un moment dat dupa o putere mai mare...parca ar intra inalte in difuzor...are un harait ca la inalte ....Si de intrat nu are cum...ca am filtru pasiv de la 25hz-400hz....s am si activ pe statia auto...deci nu are cum sub nici o forma...dar la o anumita putere face urat...Oare o fi de la incinta?O fi volumul prea mic?La incinta am mai avut si problema cu zbarnaitul....(pt prima oara....ca am facut cutii pt difuzoare si mai mari....si nu am avut prob astea) si pusesem vreo 30 de holsuruburi pe latura...si tot zbarnaia..pana la urma i-am mai facut o groaza de ranfortari inauntru....Voi credeti ca e de la incinta? Sau incinta? drept sa v spun...si cand nu are incinta dif-ul si dau putere tot apare haraitul ala ca de inalte... Link spre comentariu
Vizitator Bytzu Postat Mai 14, 2004 Partajează Postat Mai 14, 2004 subul ala dibeisi nu te auzeai(pe bune)la 2 m om cu om inr-o camera de vreo30mpasta al meu mic de 10" zdrangane bine de tot autobuzu'-in salon tremura scaunele sub tine, si-s scaune tapisate Link spre comentariu
Blak Postat Mai 15, 2004 Partajează Postat Mai 15, 2004 hmmm...ciudat am un prieten care are un difuzor dibeisi pus pe o carcasa de 70x34x36cm si 2 gauri de bass reflex de 5cm in spate...(p.s: diful este de 12") si nu se aude deloc muzica ...doar bubuie...se zdruncina casa... dar nu se aude asa cald....ca unul de ex kenwood(bineinteles ca nu ma pot astepta la asaceva din partea lui......spune si pretul acest lucru) dar oricum se aude ciudat :(....oare o fi de la carcasa? Link spre comentariu
Vizitator Bytzu Postat Mai 17, 2004 Partajează Postat Mai 17, 2004 io am probat un kenwood(nu stiu de care) si asta dibeisi pus in tub ii cam dadea flit de departe-bass a ala mai rar... Link spre comentariu
adrian_pintea Postat Mai 19, 2004 Partajează Postat Mai 19, 2004 Pana nu demult am crezut ca sunt niste difuzoare acceptabile....Pana in momentul cand am vazut unul ars dupa ce o fopst pus pe o statie de 100WRMS...L'am vazut desfacut...Ce pot spune lucratura mai nashpa ca la Ying Chun...Bobina era facuta pe suport de ceva matwerial plastic suportul era topit iar spirele erau imprastiate in magnet.....In concluzie sunt niste facaturi nashpa....Mai nashpa si ca Ying Chun care macar au suport de tabla la bobina Link spre comentariu
Vizitator Bytzu Postat Mai 20, 2004 Partajează Postat Mai 20, 2004 cand l-oi arde p-ala de pe autobuz(Doamne fereste) o sa-l desfac si-l refacsi va spun ce si cumprimul difuzor l-am facut in clasa a 9a... Link spre comentariu
moska2003 Postat Iulie 10, 2005 Partajează Postat Iulie 10, 2005 Poate cineva sa-mi spuna si mie niste dimensiuni pt woofer cu eurotec de 12 deja am difuzorul deci nu mai am ce face. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 10, 2005 Partajează Postat Iulie 10, 2005 Poate cineva sa-mi spuna si mie niste dimensiuni pt woofer cu eurotec de 12 deja am difuzorul deci nu mai am ce face.eu am avut un eurotec deasta de 12" intru tub de 580 mm lungime si 310 mm diametru (cat sa intre difuzoru`) si cu 2 porturi bass-reflex de 7.5 cm si lungi de 20 cm (home made :twisted: ) si pot sa zic ca suna multumitor :wink: si sa zic si o poveste legat de el - iesise-m cu el intr-o zi pana afara sa ii fac proba intr-o masina, si vine vecinul de sub mine si ma intreaba, asa sictirit, "we ce dracu faci tu de imi huruie oglinda din baie ? " si eu probam acolo "tunu" de nu mai puteam, si ii zic "ascult muzica la asta" - si ii arat spre tub ....... si el: :shock: "dracu sa va mai ia cu boxele voastre" :twisted: :twisted: - asa ca daca vrei sa faci cat de cat galagie ....... fai o cutie cam de acelasi volum ..... si exista sanse sa fii multumit :wink: PS: tubu era cumparat cu tot cu dif - deci erau facute de vreo firma ceva ......BAFTA !!!! Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Iulie 11, 2005 Partajează Postat Iulie 11, 2005 adi, am ris cu pofta la intimplarea cu oglinda vecinului din baie, dar sa zici mersi ca nu ti-a dat doua palme, ca prin iasi cam greu te intelegi cu lumea. Astia sunt cam prosti, prima data dau si apoi intreaba iar de la o vreme e mai rau :( au inceput sa dea numai la cap.Mi-a plact relatarea ta. Link spre comentariu
adi_0106 Postat Iulie 11, 2005 Partajează Postat Iulie 11, 2005 nu are tupeu sa se dea la urs :twisted: :twisted: am o statura impunatoare - 1,93 m :wink: .. si el .... daca ii dai o palma te baga la puscarie pt tentativa de omor :lol: :lol: - cred ca are 45 kg :lol: Link spre comentariu
Alexxx Postat August 21, 2005 Partajează Postat August 21, 2005 Am si eu o pereche de difuri boschmann de 12" bagate in incite de 60 X 40 X 30 . Se aud bine pana la un anumit volum (tremura tot in jur si pereti vecinilor), daca dau mai tare in centru camerei se aude bine dar langa incinte se aude spart . Amplificatorul este facut de IEI model A - 350. Intrebarea mea este : cam ce dimensiuni ar trebui sa aiba incintele (fara sa fie cu bas reflex) :?: pls... :cry: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum