Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Subwoofer cu dif Eurotech 12"

micutu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blak

5

• micutu

3

• adrian_pintea

2

• ReLLaXX

2

Top autori în acest subiect

Subscriu in totalitate la sfatul lui Vasile. Acum cateva luni experimentam niste incinte bas reflex pt o SuperNova, cu 2 difuzoare: un Eurotech si un Boshmann. Ambele pe 12". Personal nu am reusit sa scot sunet din Eurotech. De nici o culoare. Boshmann-ul merge brici si astazi, destul cat sa dea la 50 m de masina. Pt ala am planuri de incinta, dar nu merg de nici o culoare la Eurotech. :roll:

Link spre comentariu

Mult mai mult decat Eurotech. Avand in vedere ca pe piata un 12" de la Boschmann costa aprox 1 milion de lei...merita toti banii daca ai incinta potrivita pt el. Eu am incercat 5 incinte pana am gasit ce-i trebuie. :) Dar repet, sunt placut suprins de randament. Merge pana in aprox 70-80 W...mai incolo miroase a lac... :twisted:

Link spre comentariu

Eu am reusit sa-i fac o incinta la Eurotech dar nu merge sub nici o forma deschisa, daca o inchid se aude marfa asta in interior, nu stiu cum o sa fie pe masina.Stiam ca Boshman-urile sunt mai bune dar la mine in Alex nu am gasit abia dupa ce l-am cumparat pe ala, oricum cand o sa am bani (poate o sa-l vand pe asta) o sa probez un Boshman, daca nu o sa iau de la Vasile un dif de 12" pentru bass.Apropo daca ai planuri pentru Boschman te rog trimitemi-le si mie.

Link spre comentariu

Am si eu o intrebare:1. De ce Boschmann vb voi ? alea care se gasesc in targ? sau in big berceni ....pt ca Boschmann care le gasesti in targ cu membrana rosie sau nu mai stiu ce culoare au mi se par prea aratoase pt a se auzi bine....de alea vb voi? ca ma intereseaza sa-mi iau unul...si nu stiu ce sa aleg....dibeisi,domotec,eurotech sau Boschmann ? si sa stiu daca e vb despre alea :) :)

Link spre comentariu
Vizitator nyx

eu am facut un set de incinte cu eurotecuri si se aude beton leam dat la un baietas pentru o discoteca e super multumit de el au un bas del simti in plamani daca vrei iti dau schema luata dupa incinta kenwood dar modificata

Link spre comentariu
Vizitator Bytzu

Pt BlakRecomand cu cea mai mare incredere Dibeisi de 12", varianta Sub, alea cu calota ascutitaYo l-am probat pt autobuz da era prea mare, nu incapea, si am luat la fel da de 10"Pret1.8 mil pe Maica Domnului

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Ford_V6

Mai oamenilor nu o sa ajungeti niciodata la un consens. Eu personal am experimentat cam tot in materie de chinezarii si pot sa va spun ca eurotec-ul de 10 inch merge acceptabil spre bine la 50 W intr-o incinta cu camera dubla. Domotec am probat si are ceva viata in el in tub si in casa. In masina mai putin. Restul nici nu merita mentionate. Parere buna mi-au facut si boschmannurile pana acum.Pe de alta parte am auzit si boxe si difuzoare cu pretentii care nu dadeai doi bani pe ele.Subwooferul care m-a impresionat cel mai mult a fost un kenwood de 12" pe un matiz. Rupere cu R mare. Si avea o statie destul de modesta, tot un kenwood dar nu vre-un varf de gama.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări