Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recomandare casetofon vintage

Vizitator Vio Musicstudio

Postări Recomandate

In materie de casetofoane, sunt adeptul deck-urilor. Tocmai am cumparat o jucarie Sansui. Nu este cea mai performanta varianta de deck, insa m-a atras faptul ca e in stare aproape noua, nu a rulat mai mult de 5 casete. Fostul proprietar (mai in varsta) a folosit mereu doar tunerul si amplificatorul, tocmai de aceea l-a vandut.

Urechiometric suna bine, inregistreaza bine, sigura problema fiind cateva zgarieturi fine pe butoane. 

Problema e cu functiile "compu selector"/"compu edit", in sensul ca nu stiu cum functioneaza/cum se pot folosi (probabil ceva optiune de mixaj), daca stie cineva si doreste sa-mi spuna i-as ramane dator .

Acum caut casete "metal", daca s-or mai gasi :rade: 

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • 4 ani mai târziu...

Buna seara, o întrebare la un radio-casetofon care face parte din istoria noastră, respectiv RC2320 sau RC2321 fabricate de Tehnoton.

O întrebare, plăcuță cu stabilizatorul de turație al motorului unde se montează ?

A avut o multitudine de defecte, le-am cam rezolvat, dar nu-mi dau seama unde montez plăcuță.

Dacă vă amintiți rog un răspuns. Sunt cu toate împrăștiate.

Mulțumesc !

Link spre comentariu

Am rezolvat problema, am găsit un loc și am manufacturat o piesa din aluminiu prin care am mărit și radiatorul BD-ului. Cu pastă, bineînțeles.

Radio-casetofonul este complet restaurat.

Menționez faptul că eu am primit acum aproape 10 ani o plasă plină cu piesele unui RC2320, total dezmembrat.

În final nu au lipsit decât câteva mărunțișuri, dar o multitudine de defecțiuni, majoritatea la partea mecanică, am constatat și remediat, iar rezultatul depășește așteptările mele.

Dacă există întrebări referitoare la defectele părții mecanice, răspund la întrebări.

Din păcate nu pot atașa aici fotografii.

Link spre comentariu
La 13.03.2021 la 18:11, Caius Calin Buta a spus:

Am rezolvat problema, am găsit un loc și am manufacturat o piesa din aluminiu prin care am mărit și radiatorul BD-ului. Cu pastă, bineînțeles.

Radio-casetofonul este complet restaurat.

Menționez faptul că eu am primit acum aproape 10 ani o plasă plină cu piesele unui RC2320, total dezmembrat.

În final nu au lipsit decât câteva mărunțișuri, dar o multitudine de defecțiuni, majoritatea la partea mecanică, am constatat și remediat, iar rezultatul depășește așteptările mele.

Dacă există întrebări referitoare la defectele părții mecanice, răspund la întrebări.

Din păcate nu pot atașa aici fotografii.

Intrati pe www.imgur.com si incarcati-le acolo.. e foarte usor, merge direct de pe telefon, au si aplicatie. dupa ce le-ati incarccat vi se genereaza link-uri pentru imagini. Copiati link-urile de acolo direct in postarea de aici de pe site si va vor aparea imaginile aici.

Link spre comentariu

Nu mai pun imagini, oricum nu mai este nimeni interesat de subiect.

Mulțumesc, o să țin cont de sugestii la o altă eventuală postare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări