doru3160 Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Altfel, ele nu au nici o valoare, daca nu exista cerere pentru ele. Cred ca la ora actuala preturile sunt mult mai mari decat cererea,si ca urmare,piata e cam inerta,vad anunturi care lancezesc de luni de zile cu niste preturi de ti-e jena sa te uiti. Link spre comentariu
Dan57 Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Ce parere aveti de Telefunken RC300? Imi pare rau dar nu fac comentari privind anumite aparate, era vorba despre depanare la modul general. PS: Elektronika 302 era o gluma, evident! Ma simt dator sa adaug acest lucru. Nu m-am referit la aparatele stationare caci nu erau in discutie ci la cele portabile. Cand voi gasi prin targ un cablaj confectionat din hartie ii voi face o foto si o voi expune, actualmente nu mai fac depanari decat ocazional. P.S. Daca Electronika ar avea o curea, un presor si un ambreaj din cauciuc bun ar fi un casetofon monofonic excelent. A fost foarte bun in perioada calculatoarelor Spectrum cu derivatele lor. Link spre comentariu
ALEKS Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 (editat) De acord in totalitate cu tine privind Elektronika 302. Mie unuia mi-a placut foarte mult mecanica lui. Chiar si schema electrica deosebit de simpla. Ce nu mi-a placut era amplificarea cu integrat. Doar ca nu cred ca intra in scopul cerintelor din topic. De asta am spus ca e doar o gluma in contextul prezent. Editat Septembrie 2, 2015 de ALEKS Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 . Daca Electronika ar avea o curea, un presor si un ambreaj din cauciuc bun ar fi un casetofon monofonic excelent. A fost foarte bun in perioada calculatoarelor Spectrum cu derivatele lor. Nu ca sa contrazic ci doar sa ne descretim fruntile...am unul nepipait,nefolosit,nereparat,toate sunt cu "ne" in fata, care merge de-i sar fulgii si la ora asta...pot dovedi,e in posesie aproape nici nu mai stiu de cand Link spre comentariu
ALEKS Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Cel maroniu cu geamul casetei albastru-fumuriu mi-a placut enorm. Cel gri (302M) mai putin. Am avut vreo 3 de toate. 2 maronii dintre care unul era destul de necajit optic, dar functional, iar celalalt in starea pe care o descrie si Doru. Iar cel gri, nu mi-a placut deloc, drept pentru care l-am dat la schimb pe ceva benzi de magnetofon, cum erau trocurile pe-atunci. Pacat ca n-avea stop automatic. Tot din ciclul descretirea fruntii, imi amintesc ca nu de multe ori mergea seara inainte sa adorm pana la capatul casetei dupa care continua sa rasneasca pana cand incepea sa "miaune" cumva axul volantei frecat de capatul benzii... Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Da d-le, am uitat sa zic...e maroniu Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 25, 2015 Partajează Postat Septembrie 25, 2015 Mecanica de multe ori din plastic de foarte proasta calitate incepand cu anii 1980. Si totusi cat e gluma e gluma,insa zilele astea mi-am adus aminte de ce ne-a spus un om cu experienta cand am dat peste asa ceva In mod sigur la asta se referea,si imaginea provine dintr-o scula Philips,made in Holland...daca era din China,gaseam o justificare ca a fost ieftina. Anul de fabricatie,e inainte de 80,dar asta nu e o scuza pt cum arata acel pinion... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 (editat) Eu ma joc cu modelul asta si e solid ca un tank,are sunet super bun cu tot ce vrei...mecanica nu stiu in ce stare mai e,il folosesc pe post de amplificator portabil prin curte sau pe radio fm.Este un HITACHI TRK-9150E. Editat Septembrie 26, 2015 de Vizitator Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 Pai si Philipsul merge pe amplificare fara acel pinion Si apoi,nu ma pasioneaza jucariile astea,daca vreau caseta o rulez pe un deck,daca vreau radio,am destule,insa RC-urile n-au fost chiar la sufletul meu.Am postat poza aia doar pt a ilustra un caz de plastic prost la o firma ce se bucura de incredere,pt ca se vede clar ca acel pinion a avut alt material decat cel de langa el,care a rezistat,deci e cumva "premeditata" treaba. Link spre comentariu
Bad Luck Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 Exista firme in Romania pot face acel pinion din alt material, eu am facut asta de multe ori, la munca repar imprimante. Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 Si probabil costa un pinion din asta cat toata scula la un loc si mai pui ceva Nu am idee pe la noi prin targ unde as putea sa-l refac,iar "pe deal" ajung destul de greu. Link spre comentariu
ALEKS Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 ...care in timp s-au deteriorat in asa fel incat, ori le-au cazut dintii (nu e o gluma), ori s-au transformat intr-o masa amorfa de plastic de nerecunoscut...Vad ca si Philipsul tau sufera ca si Grundigurile mele. Link spre comentariu
leo 17 Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 daca ''stapanul''topicului inca mai cauta ceva il pot ajuta cu ceva adus de peste prut la pret ok https://999.md/ro/22907606 https://999.md/ro/22907606 https://999.md/ro/22373447 Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 Vad ca si Philipsul tau sufera ca si Grundigurile mele. Da,asta e proaspat ca intrare,si nu stiu daca il voi putea rezolva...treaba nasoala e ca trebuie sapat adanc ca sa scot acel pinion indiferent daca vreau sa fac altul sau sa-i refac dantura la ala de acolo,si nu stiu daca voi avea chef de asa ceva...totul depinde de fonduri,daca ordonatorul de credite da unda verde,se rezolva.Daca era al meu,stiam deja raspunsul Link spre comentariu
yo9hrb Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 daca ''stapanul''topicului inca mai cauta ceva il pot ajuta cu ceva adus de peste prut la pret ok https://999.md/ro/22907606 https://999.md/ro/22907606 https://999.md/ro/22373447 Aia sunt lei moldovenesti, sau autohtoni? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum