zal Postat August 27, 2015 Partajează Postat August 27, 2015 Nu ştii ce pierzi cu Canton. Văd că tot tragi la cutii de chibrituri pe două căi. Frumuseţea nu are legătură cu calitatea sunetului. La Technics, dacă la banii ăia erau cele mari care se văd în spate... Link spre comentariu
turcu_dan Postat August 28, 2015 Autor Partajează Postat August 28, 2015 Asa-i @zal, trag la cutii de chibrituri, din pricina sotiei care nu-i prea fericita cand vede chestii de genul prin casa. Posibil sa raman la Canton, vad ca si @VTP pe pagina anterioara tot asa ma sfatuieste. Insa va trebui sa am in vedere o vopsire a cutiilor, sau imbracare a acestora in autocolant pt aspect. Nu stiu in cazul vopsirii cum ar reactiona lacul de pe ele in contact cu noul strat de vopsea. Link spre comentariu
VTP Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Asa-i @zal, trag la cutii de chibrituri, din pricina sotiei care nu-i prea fericita cand vede chestii de genul prin casa. Posibil sa raman la Canton, vad ca si @VTP pe pagina anterioara tot asa ma sfatuieste. Insa va trebui sa am in vedere o vopsire a cutiilor, sau imbracare a acestora in autocolant pt aspect. Nu stiu in cazul vopsirii cum ar reactiona lacul de pe ele in contact cu noul strat de vopsea. Fa o incercare, undeva pe spate sau pe fata de asezare cu un pic de lac pe 1-2 cm2. Poti sa incerci si cu lac incolor pe baza de apa. Evita nitrolacul: in tip se va matui si se va albi si va fi dificil sa refaci suprafetele. La autocolant trebuie sa stii cum se acopera colturile ca sa nu iasa ceva urat! Cu sotia o rezolvi usor daca esti ferm!!! Eu am pus de la inceput conditia: - ori hobby-ul cu audio; - ori cartile (de joc), femeile (mai mult sau mai putin "usoare"!), bautura si consecintele (scandal si urmatoarele....!!!) deci i-am cerut sa fie logica si sa aleaga intelept!!! (mai ales ca femeile ne depasesc ca numar, deci oferta e mare!!!) 2 Link spre comentariu
bmwh548 Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Ati amintit de colturi. Canton-urile alea au colturile "la rotund", cum se procedeaza in cazul asta? Ca as vrea sa incerc operatiunea la niste incinte cu design similar. Link spre comentariu
zal Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Legat de lăcuire sau vopsire, poate nu strică înainte o astupare cu chit a zgîrieturilor sau ce or mai fi, apoi o şmirgheluire fină care să ia ''faţa'' lacului vechi. În sensul fibrei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum