naetv Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 nu conteaza ca topicul va fi lung ca o zi de post ! de costat nu va costa mult a schimbat un procesor , nu se stie daca cel montat nu este deja dus , plus ca gaseste in continuare noi piese arse - adevarat ca nu vrea sa cumpere nimic , doar recuperate fie ca se potrivesc sau nu ca performante sau mecanic Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 doar nu-si face cineva iluzii cum ca a cumparat procesor nou-noutz ?mai mult ca sigur , tot vreo jumuleala dintr-un sasiu sh ...garantat vanghelie . iar daca , la final , tot nu iese un tvc functional , pune si el mina si recupereaza procesorul montat pentru un alt sasiu de beko e1 . Link spre comentariu
surubarila Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 mai tovarasi ...nu mai recomandati aberatii care se vind numai pe teritoriul americilor ! echivalentul corect si gasibil pe la noi este mpsa92 .Cu respect tovarase Misu! Omul n-a spus ca vrea sa-l cumpere.Daca ce-am scris e aberatie imi fac autocritica in fata Marii Adunari a Elforum.E off-topic si rog distinsa conducere(staff) sa ma ierte. Link spre comentariu
dan cod Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 la topicurile lui Bubu orice s-ar scrie se incadreaza asa ca nu e problema. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat August 31, 2015 Autor Partajează Postat August 31, 2015 spre norocul meu,a venit cineva cun tv identic,cu acelasi sasiu,da rcu tubul spart,asa ca iam dat ceva pe el,si mi a dat mie,o sal montez la tv,oricum multumesc la toata lumea pentru idei. Link spre comentariu
modoran Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 Mda, am "prezis" ca asa o sa se intample. Sau mai bine executi reparatia in stilul tau preferat: schimbi placa cu totul Link spre comentariu
dan cod Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 Asta da reparatie Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 asa da Asta da reparatie asa da fara probleme este mai sigur si fara stres si bine ca nu a facut cum iam spus mai sus ca sigur bulea procu Link spre comentariu
naetv Postat August 31, 2015 Partajează Postat August 31, 2015 Asta da reparatie asa da asa da fara probleme este mai sigur si fara stres si bine ca nu a facut cum iam spus mai sus ca sigur bulea procu " o sal montez la tv, " nu va entuziasmati , ca poate o luam de la capat - daca avea tubul spart , probabil a cazut si daca a cazut nu intotdeauna scapa sasiul intreg Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Asta ar fi culmea. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum