Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv hyundai

bubusmecherul

Postări Recomandate

nu  conteaza  ca  topicul  va  fi  lung  ca  o  zi  de  post !  de  costat  nu  va  costa  mult 

a schimbat un procesor , nu se stie daca cel montat nu este deja dus , plus ca gaseste in continuare noi piese arse - adevarat ca nu vrea sa cumpere nimic , doar recuperate fie ca se potrivesc sau nu ca performante sau mecanic

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

19

• dan cod

15

• surubarila

11

• Florinel TV

10

Top autori în acest subiect

Imagini postate

doar  nu-si  face  cineva  iluzii  cum  ca  a  cumparat  procesor  nou-noutz ?mai  mult  ca  sigur ,   tot  vreo  jumuleala  dintr-un  sasiu  sh ...garantat  vanghelie .  iar  daca  ,  la  final ,  tot  nu  iese  un  tvc  functional ,  pune  si  el  mina  si  recupereaza  procesorul  montat  pentru  un  alt  sasiu  de  beko e1 .

Link spre comentariu

mai  tovarasi ...nu  mai  recomandati  aberatii  care  se  vind  numai  pe  teritoriul  americilor !  echivalentul  corect  si  gasibil  pe  la  noi  este  mpsa92 .

Cu respect tovarase Misu! Omul n-a spus ca vrea sa-l cumpere.Daca ce-am scris e aberatie imi fac autocritica in fata Marii Adunari a Elforum.E off-topic si rog distinsa conducere(staff) sa ma ierte.
Link spre comentariu

spre norocul meu,a venit cineva cun tv identic,cu acelasi sasiu,da rcu tubul spart,asa ca iam dat ceva pe el,si mi a dat mie,o sal montez la tv,oricum multumesc la toata lumea pentru idei.

Link spre comentariu

asa da

Asta da reparatie

asa da fara probleme este mai sigur :rade:

si fara stres :nerv

si bine ca nu a facut cum iam spus mai sus ca sigur bulea procu  :91

Link spre comentariu

Asta da reparatie

asa da

asa da fara probleme este mai sigur :rade:

si fara stres :nerv

si bine ca nu a facut cum iam spus mai sus ca sigur bulea procu  :91

" o sal montez la tv, " nu va entuziasmati , ca poate o luam de la capat - daca avea tubul spart , probabil a cazut si daca a cazut nu intotdeauna scapa sasiul intreg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări