Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv hyundai

bubusmecherul

Postări Recomandate

Daca este SMD(partea metalizata lipita pe placa) nu trebuie "suspendat" niciun pin.Verifica intai daca traseele de pe cablaj(GND,Vin,Vout) se "pupa" cu pinii AMS.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

19

• dan cod

15

• surubarila

11

• Florinel TV

10

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Din poza pare capsula TO252,metalizarea(TAB-ul) e totuna cu pinul din mijloc=Vout.Il lasi in pace.Scuze d-le Dan,din nou am postat in acelasi timp.

Editat de surubarila
Link spre comentariu

Nu stiu cine vede ceva in poza postata.

Eu pot numai sa ghicesc ceea ce ar trebui sa se vada acolo.....

Daca ghicesc bine, cel din stinga este in capsula D-PAK iar cel din dreapta in capsula SOT223.

Daca pinii conform datasheet-urilor scorespund (exceptie cel din mijloc de la capsula SOT223) atunci se poate inlocui cel din stinga cu cel din dreapta ridicind in sus pinul central, DAR MARE ATENTIE, capcula SOT223 poate disipa o putere mult mai mica si ar trebui verificata temparetura dupa 20-30minute de functionare, si, daca este prea mare, trebuie adaugat un radiator suplimentar (o bucata de tabla de cupru lipita direct pe "pinul" de racire ar putea fi suficienta.

Link spre comentariu

NTE288---PNP/Vce=300V/Ic=0,5A/P=625mW.

mai  tovarasi ...nu  mai  recomandati  aberatii  care  se  vind  numai  pe  teritoriul  americilor !  echivalentul  corect  si  gasibil  pe  la  noi  este  mpsa92 .

Link spre comentariu

nu  conteaza  ca  topicul  va  fi  lung  ca  o  zi  de  post !  de  costat  nu  va  costa  mult  ,  pentru  ca  toata  lumea  se  repede  sa-l  ajute  pe  maestrul  emerit  al  artei  bubusmecherul .  oare  ce  ne-am  face  noi  fara  el ?   :rzb

ps ...  capsula  din  stinga  duce  maxim  1 amper ,  iar  cea  din  dreapta  maxim  800 ma .  nu  stiu  cit  e  consumul  real  maxim  pe  bara  de  3,3 volti ,  dar  daca  este  peste  800ma ,  atunci  echivalarea  nu  se  poate  face .  invers  da .  

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări