Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv hyundai

bubusmecherul

Postări Recomandate

acolo merge si un stab de 5v plus o rezistenta pe iesire cu dioda de 3v3 dupa rezistenta la masa si gata sursa de 3,3v cind nu este originalu facem cu ce avem

Acela e un stabilizator parametric iar curentul "cerut" pe bara de 3,3V e destul de mare.Mai degraba un LM317.De ex.cu R1=220 ohmi(intre Vout si Adj)si R2=360 ohmi(intre Adj si masa) se obtin 3,3V la 1A.
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

19

• dan cod

15

• surubarila

11

• Florinel TV

10

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acela e un stabilizator parametric iar curentul "cerut" pe bara de 3,3V e destul de mare.Mai degraba un LM317.De ex.cu R1=220 ohmi(intre Vout si Adj)si R2=360 ohmi(intre Adj si masa) se obtin 3,3V la 1A.

eu am facut cu stabilizator de 5v cu rezistenta pe iesire de 1 om si dioda de 3,3v si merge struna de vreo 3 ani la un samsung cu proc mare 

Link spre comentariu

pai nu scrie mai sus ca este de 3v3

si cu lm317 am mai facut dar pentru bubu este deja prea multe piese de montat si va arde sigur procu asta doar daca nu la ars deja

Link spre comentariu

am gasit intrun dvd,dar este cu trei picioruse smd,cum fac montarea,suspendez pe cel din mijloc,cum este la cel din tv,va rog.

Editat de bubusmecherul
Link spre comentariu

am gasit intrun dvd,dar este cu trei picioruse smd,cum fac montarea,suspendez pe cel din mijloc,cum este la cel din tv,va rog.

ce scrie pe el

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări