Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv hyundai

bubusmecherul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 69
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

19

• dan cod

15

• surubarila

11

• Florinel TV

10

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Revin cu  acest tv iam schimbat TDA9345PS,dar tot de geaba,satabilizatoru ce lam  primit de la omul cu tv-ul este 17-33G RP514,care find defect,sasiul tv-ului este Z50-190-07,iar eu am gasit un sasiu in debara Z50-190-06,iar stablizatorul find,asa scrie pe el, 17-33G R1506 sa nu se potriveasca stabilizatoarele de 3,3v cumva,cu satblizaorul 17-33G R1506 nu se aprinde nici ledul de standbay ,iar cu cel defect 17-33G RP514 am  led rosu,pe stabilizator am 3,9v,ce sa mai verific,va rog.

Link spre comentariu

Revin cu  acest tv iam schimbat TDA9345PS,dar tot de geaba,satabilizatoru ce lam  primit de la omul cu tv-ul este 17-33G RP514,care find defect,sasiul tv-ului este Z50-190-07,iar eu am gasit un sasiu in debara Z50-190-06,iar stablizatorul find,asa scrie pe el, 17-33G R1506 sa nu se potriveasca stabilizatoarele de 3,3v cumva,cu satblizaorul 17-33G R1506 nu se aprinde nici ledul de standbay ,iar cu cel defect 17-33G RP514 am  led rosu,pe stabilizator am 3,9v,ce sa mai verific,va rog.

dupa cum descrii defectul nu este de la stabilizator posibil sursa cu probleme daca procu se alimenteaza cu 3,3v atunci defectul este din alta cauza (si in alta parte)

Link spre comentariu

Ne pare rau ca ai "BUBUlit" piesa...Cauta de ex. LF33CDT,pozele nu sunt clare e cumva in capsula DPAK?

este smd dar se poate monta si unul normal doar daca se stie cum vin pini montati cu intrare si iesire 

si daca se pune invers pa proc :91 si cumperi altu  :rade:

Link spre comentariu

unul normal,cum ar fi....si  anume,va  rog.dar originalul unde al gasesc,stie cineva vreun magazin.

Editat de bubusmecherul
Link spre comentariu

pai si  cum iau legatura cu dansul ,am gasit intrun lcd ,asa scrie pe el.

1084-33

817376

se potriveste,va rog.

nu se potriveste se mai gasesc prin DVD-uri

Link spre comentariu

oare stie ce i ATXul, se zice ca omul cat traieste invata la tine Bubule  nicio sansa, masoara si tu ohmetric pinii proc. ce se aliment. cu 3,3v si vezi daca i dus sau nu, fata de masa  bineinteles.

Link spre comentariu

acolo merge si un stab de 5v plus o rezistenta pe iesire cu dioda de 3v3 dupa rezistenta la masa si gata sursa de 3,3v cind nu este originalu facem cu ce avem

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări