Kostas1 Postat August 25, 2015 Partajează Postat August 25, 2015 Buna ziua! Posed un amplificator TV de antena romanesc (Electronica), castig 24 dB, de care m-am folosit din anul 1992 pana anul acesta, cand s-a schimbat sistemul terestru pe digital. A fost (este) foarte bun, reusind sa prind la 33 km de Ploiesti (comuna Cocorastii Mislii, spre zona Campina) urmatoarele posturi TV: foarte bine TVR1 si TVR2, ProTV, Antena1 si ceva mai slab Prima TV, TV Sigma si National TV, precum si 2 posturi bulgaresti (cu intermitente). De anul acesta s-a trecut pe transmisia digital-terestru sau DVB-T. Eu am televizor cu tub cinescop, deci nu poate decoda semnal digital, asa ca nu mai prind nimic. Nu ar fi problema, intrucat pot cumpara un receiver care sa-mi transorme de pe digital pe analog. Problema mea este: amplificatorul poate fi folosit pentru receptia DVB-T? Sau trebuie sa imi cumpar amplificator specializat? Ma intereseaza in mod special sa am si TV de la antena, intrucat, chiar daca sunt abonat la reteaua de cablu din localitate, semnalul pica la ploi puternice sau vijelii, uneori si la ploi lungi de toamna, asa ca vreau sa am macar cateva programe '' de rezerva''. Multumesc anticipat! Link spre comentariu
ratza Postat August 25, 2015 Partajează Postat August 25, 2015 Semnalul de DVB-T e practic semnal UHF (canalele 21-60) modulat cu date în loc de video şi audio. Link spre comentariu
Kostas1 Postat August 25, 2015 Autor Partajează Postat August 25, 2015 Am inteles, d-le Ratza, dar care este concluzia? Poate amplifica si astfel de semnale sau nu? Link spre comentariu
Metatron Postat August 25, 2015 Partajează Postat August 25, 2015 (editat) Sigur ca da (d-nul rata are mare dreptate),lasati amplificatorul acolo unde este impreuna cu antena pt. ca amplificatorul este foarte bun. Faceti ce trebuie facut si anume sa va cumparati de la miv...om un decodor dvb-t2 cum am cumparat si eu si gata treaba. Eu sunt din Iasi si receptionez tot pachetul tvr in digital, plus canalul moldova unu emis de la ungheni (republica moldova). In prealabil va trebui sa sunati la tvr si sa intrebati de d-nul Nicusor Voican, si sa il intrebati pe el daca in zona dvs. unde locuiti au dat drumul la vreun mux digital dvb-t2 cu pachetul tvr. Orisicum,chiar daca nu au facut-o inca (ar trebui sa o faca cat mai curand),ar trebui sa prindeti macar bulgariii in digital,daca au emisie,bineinteles in dvb-t2. Nu uitati ca trebuie sa cumparati doar decodor dvb-t2 si nu dvb-t pt. ca nu aveti ce face cu el. Spor la receptionat posturi digitale!! Editat August 25, 2015 de Metatron Link spre comentariu
Kostas1 Postat August 25, 2015 Autor Partajează Postat August 25, 2015 Multumesc frumos! Asa o sa fac si o sa va tin la curent! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum