Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator TV(UIF 21-69) Electronica in contextul DVB-T, mai e bun de ceva?

Kostas1

Postări Recomandate

Buna ziua!

Posed un amplificator TV de antena romanesc (Electronica), castig 24 dB, de care m-am folosit din anul 1992 pana anul acesta, cand s-a schimbat sistemul terestru pe digital. A fost (este) foarte bun, reusind sa prind la 33 km de Ploiesti (comuna Cocorastii Mislii, spre zona Campina) urmatoarele posturi TV: foarte bine TVR1 si TVR2, ProTV, Antena1 si ceva mai slab Prima TV, TV Sigma si National TV, precum si 2 posturi bulgaresti (cu intermitente). De anul acesta s-a trecut pe transmisia digital-terestru sau DVB-T. Eu am televizor cu tub cinescop, deci nu poate decoda semnal digital, asa ca nu mai prind nimic. Nu ar fi problema, intrucat pot cumpara un receiver care sa-mi transorme de pe digital pe analog. Problema mea este: amplificatorul poate fi folosit pentru receptia DVB-T? Sau trebuie sa imi cumpar amplificator specializat? Ma intereseaza in mod special sa am si TV de la antena, intrucat, chiar daca sunt abonat la reteaua de cablu din localitate, semnalul pica la ploi puternice sau vijelii, uneori si la ploi lungi de toamna, asa ca vreau sa am macar cateva programe '' de rezerva''.

Multumesc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kostas1

3

• ratza

1

• Metatron

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sigur ca da (d-nul rata are mare dreptate),lasati amplificatorul acolo unde este impreuna cu antena pt. ca amplificatorul este foarte bun. Faceti ce trebuie facut si anume sa va cumparati de la miv...om un decodor dvb-t2 cum am cumparat si eu si gata treaba. Eu sunt din Iasi si receptionez tot pachetul tvr in digital, plus canalul moldova unu emis de la ungheni (republica moldova). In prealabil va trebui sa sunati la tvr si sa intrebati de d-nul Nicusor Voican, si sa il intrebati pe el daca in zona dvs. unde locuiti au dat drumul la vreun mux digital dvb-t2 cu pachetul tvr. Orisicum,chiar daca nu au facut-o inca (ar trebui sa o faca cat mai curand),ar trebui sa prindeti macar bulgariii in digital,daca au emisie,bineinteles in dvb-t2. Nu uitati ca trebuie sa cumparati doar decodor dvb-t2 si nu dvb-t pt. ca nu aveti ce face cu el. Spor la receptionat posturi digitale!!

Editat de Metatron
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări