naetv Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 mai intii daca nu se mai aude nici un satelit ori sint alti finali , ori sint arsi toti 5 de la sateliti ori mai are si altceva ars pe alimentare deci fara o verificare , cam greu de stiut exact ce are si ce trebuie cumparat ai verificat daca mai este si altceva ? cite integrate iti trebuie ? daca esti din craiova si te duci personal scapi de transport , problema este suma minima 30 lei - ar merge luat si de la cei dati de tine - in general gasesti la 5 lei plus transport si de obicei tot cu suma minima pe comanda sau vezi http://www.elforum.info/topic/106875-electromagneti-alimentatoare-amplificatoare-calculatoare-si-componente/?hl=tda2030 Link spre comentariu
marcelyno Postat August 30, 2015 Autor Partajează Postat August 30, 2015 Am pe cineva in Craiova si imi poate lua de la Adelaida (altul nu stie/cunoaste). Din ce am observat decat unu din cei 5 D2030A este distrus asta probabil pentru ca s-a ars siguranta fuzibila, in afata de cei 5 D2030A mai sunt 2 GT1141 dar cred ca nu sunt probleme deoarece subwooferul functioneaza, apropo cat ar costa si siguranta aia? Scrie pe ea T4L250V. Si inca o intrebare, pot pune pasta de procesor intre integrat si radiator? Link spre comentariu
naetv Postat August 30, 2015 Partajează Postat August 30, 2015 " pot pune pasta de procesor intre integrat si radiator " da , fara probleme , in general la procesoare pasta e de calitate mai buna " Scrie pe ea T4L250V. " o sig de 4A care este pina la un leu daca presupui ca nu este decit 1 ars , pune siguranta sau o lita subtire , scoate integratul ars si ar trebui sa functioneze restul Link spre comentariu
marcelyno Postat Septembrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Am facut cum ai spus si functioneaza insa se aude mult mai urat basul (subwoofer-ul) adica are distorsiuni si la volum mic, ceea ce inainte nu se intampla, si am observat ca si siguranta cealalta era arsa (probabil de la subwoofer) intrebarea mea este trebuie schimbate ambele imtegrate GT1141? si unde as putea gasi asa ceva? Sau care este echivalentul ca sa spun asa ca banuiesc ca acea denumire este chinezeasca, ca si D2030A. Link spre comentariu
marcelyno Postat Septembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2015 (editat) Nu stie nimeni? nu gasesc nimic pe net si vineri vine amicul de la Craiova si as vrea sa imi ia si integratele pentru bas. Va rog frumos. Asta este singurul lucru unde am gasit acel nume GT1141 insaq este intr-o limba necunoscuta mie! http://article.techlabs.by/full/100_8091.html Editat Septembrie 2, 2015 de marcelyno Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Nu stie nimeni? nu gasesc nimic pe net si vineri vine amicul de la Craiova si as vrea sa imi ia si integratele pentru bas. Va rog frumos. Asta este singurul lucru unde am gasit acel nume GT1141 insaq este intr-o limba necunoscuta mie! http://article.techlabs.by/full/100_8091.html cum arata piesa? pune o poza cu ea Link spre comentariu
naetv Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 eu nu cunosc GT1141 , tot asa am cautat de curiozitate pe net si nu am gasit mare lucru - ori sint doua CI in punte , nu inteleg de ce la cite integrate stereo sunt , care puteau fi puse in punte doar ca intr-o capsula ori sint doi tranzistori finali de putere mai mare pentru bas poza poate ar lamuri ceva Link spre comentariu
marcelyno Postat Septembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Am atasat doua poze! Link spre comentariu
K1nderu Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Cel mai probabil sunt 2SA1141 PNP si se pot verifica cu un multimetru pe domeniul dioda. Link spre comentariu
PKP98 Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Cam ce putere scoate acest sistem doar pe bass ,presupun ca mai mult de 40W,si cate integrate TDA2030A ai?Daca ai 6 integrate si cred ca atatea ai,cei doi tranzistori sunt pusi pentru a mari puterea pe bass ,si te rog sa te mai uiti in dreptul la fiecare GT1141 daca au rezistente de 0,22 sau 0,1 ohmi,ar trebui sa fie doua la 2-3W ,dar mai sigur spunene fiecare culoare de pe rezistorii de putere din dreptul tranzistorilor GT1141 si cate sunt la numar,si da asa cred si eu ca tranzistorii sunt 2SA1141. Link spre comentariu
marcelyno Postat Septembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Sistemul scoate (pe hartie) 170 wati, 90 pe bas si 16 pe sateliti. Sunt 2 piese GT1141 si 5 D2030A. Incerc sa fac si niste poze cu ce se afla pe langa ele. Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 sau IRFP150 https://translate.google.ro/translate?hl=ro&sl=ru&tl=ro&u=http%3A%2F%2Fforum.cxem.net%2Findex.php%3Fshowtopic%3D34317%26st%3D0%26p%3D320643%26 Link spre comentariu
PKP98 Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Greu de spus ce tranzistor e acela poate sa fie bipolar ,poate sa fie mosfet,pana nu pui multimetru pe unu dintre ei nu iti dai seama ce tranzistor e. Link spre comentariu
naetv Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 cu montajul ala - modulul de alaturi - seamana cu SOLO 5,6,7 SOLO5,6,7.pdf Link spre comentariu
marcelyno Postat Septembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Cam ce putere scoate acest sistem doar pe bass ,presupun ca mai mult de 40W,si cate integrate TDA2030A ai?Daca ai 6 integrate si cred ca atatea ai,cei doi tranzistori sunt pusi pentru a mari puterea pe bass ,si te rog sa te mai uiti in dreptul la fiecare GT1141 daca au rezistente de 0,22 sau 0,1 ohmi,ar trebui sa fie doua la 2-3W ,dar mai sigur spunene fiecare culoare de pe rezistorii de putere din dreptul tranzistorilor GT1141 si cate sunt la numar,si da asa cred si eu ca tranzistorii sunt 2SA1141. Alte poze. Nu am cu ce verifica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum