Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Microlab x15

marcelyno

Postări Recomandate

mai intii

daca nu se mai aude nici un satelit ori sint alti finali , ori sint arsi toti 5 de la sateliti ori mai are si altceva ars pe alimentare

deci fara o verificare , cam greu de stiut exact ce are si ce trebuie cumparat

ai verificat daca mai este si altceva ? cite integrate iti trebuie ? daca esti din craiova si te duci personal scapi de transport , problema este suma minima 30 lei - ar merge luat si de la cei dati de tine - in general gasesti la 5 lei plus transport si de obicei tot cu suma minima pe comanda sau vezi http://www.elforum.info/topic/106875-electromagneti-alimentatoare-amplificatoare-calculatoare-si-componente/?hl=tda2030

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 47
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marcelyno

18

• naetv

10

• PKP98

7

• dan cod

4

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am pe cineva in Craiova si imi poate lua de la Adelaida (altul nu stie/cunoaste). Din ce am observat decat unu din cei 5 D2030A este distrus asta probabil pentru ca s-a ars siguranta fuzibila, in afata de cei 5 D2030A mai sunt 2 GT1141 dar cred ca nu sunt probleme deoarece subwooferul functioneaza, apropo cat ar costa si siguranta aia? Scrie pe ea T4L250V. Si inca o intrebare, pot pune pasta de procesor intre integrat si radiator?

Link spre comentariu

" pot pune pasta de procesor intre integrat si radiator " da , fara probleme , in general la procesoare pasta e de calitate mai buna

" Scrie pe ea T4L250V. " o sig de 4A care este pina la un leu

daca presupui ca nu este decit 1 ars , pune siguranta  sau o lita subtire , scoate integratul ars si ar trebui sa functioneze restul

Link spre comentariu

Am facut cum ai spus si functioneaza insa se aude mult mai urat basul (subwoofer-ul) adica are distorsiuni si la volum mic, ceea ce inainte nu se intampla, si am observat ca si siguranta cealalta era arsa (probabil de la subwoofer) intrebarea mea este trebuie schimbate ambele imtegrate GT1141? si unde as putea gasi asa ceva? Sau care este echivalentul ca sa spun asa ca banuiesc ca acea denumire este chinezeasca, ca si D2030A.

Link spre comentariu

eu nu cunosc GT1141 , tot asa am cautat de curiozitate pe net si nu am gasit mare lucru - ori sint doua CI in punte , nu inteleg de ce la cite integrate stereo sunt , care puteau fi puse in punte doar ca intr-o capsula ori sint doi tranzistori finali  de putere mai mare pentru bas

poza poate ar lamuri ceva

Link spre comentariu

Cam ce putere scoate acest sistem doar pe bass ,presupun ca mai mult de 40W,si cate integrate TDA2030A ai?Daca ai 6 integrate si cred ca atatea ai,cei doi tranzistori sunt pusi pentru a mari puterea pe bass ,si te rog sa te mai uiti in dreptul la fiecare GT1141 daca au rezistente de 0,22 sau 0,1 ohmi,ar trebui sa fie doua la 2-3W ,dar mai sigur spunene fiecare culoare de pe rezistorii de putere din dreptul tranzistorilor GT1141 si cate sunt la numar,si da asa cred si eu ca tranzistorii sunt 2SA1141.

Link spre comentariu

Cam ce putere scoate acest sistem doar pe bass ,presupun ca mai mult de 40W,si cate integrate TDA2030A ai?Daca ai 6 integrate si cred ca atatea ai,cei doi tranzistori sunt pusi pentru a mari puterea pe bass ,si te rog sa te mai uiti in dreptul la fiecare GT1141 daca au rezistente de 0,22 sau 0,1 ohmi,ar trebui sa fie doua la 2-3W ,dar mai sigur spunene fiecare culoare de pe rezistorii de putere din dreptul tranzistorilor GT1141 si cate sunt la numar,si da asa cred si eu ca tranzistorii sunt 2SA1141.

Alte poze.

Nu am cu ce verifica.

post-218163-0-71016300-1441182996_thumb.jpg

post-218163-0-14186200-1441183048_thumb.jpg

post-218163-0-18291600-1441183076_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări