Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Imagine "fantoma" la tiparire.

miron1947

Postări Recomandate

OK, daca e 75mm inseamna totusi ca e cartusul toner defect. Nu poti sa mergi cu imprimanta la un magazin de tonere ieftine si sa testezi acolo ? Te costa vreo 80 lei un cartus compatibil.

post-201372-0-07462400-1440506154_thumb.jpg

Editat de pinky
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miron1947

9

• sesebe

6

• pinky

3

• Depanatoru

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca aceasta post-176697-0-87917500-1440510164_thumb.jpg este piesa in discutie cca.(n-am putut intra mai adanc chiar la diametru)24mm, cum a scris d-l pinky.

Editat de miron1947
Link spre comentariu

Verifica Korotronul de descarcare. Nu stiu daca este pe printer sau este in cartus (probabil printer). Defect electronic.

Aproape sigur este rupt sau scurt la masa. 

E un fir subtire incadrat de o camasa metalica dar cu acces direct spre cilindrul fotosensibil. Posibil sa se vada dupa inlaturarea cartusului.

Ar trebui sa se vada printr-o fanta ingusta cu margini metalice.

Daca am dreptate, nu se rezolva prin schimbarea cartusului (decit daca este inclus in cartus).

Editat de sesebe
Link spre comentariu

Nimic nu e 100% sigur cand nu ai in fata aparatul dar probabil in zona aceea cilindrul fotosensibil din poza de mai sus nu se mai incarca / descarca cu sarcina asa cum trebuie ... semne de uzura , trebuie schimbat . Se poate eventual seta densitatea de toner mai mica poate asa merge bine . Nu cred ca e lama sau compartimentul de toner folosit plin pentru ca ar manji cu toner hartia nu sub forma unei imagini care se repeta ci mai degraba ca o dunga .

Defectul electronic sau alte intreruperi generale nu pot da un mic defect localizat pe cativa centimetrii ...

Editat de Depanatoru
Link spre comentariu

Nimic nu e 100% sigur cand nu ai in fata aparatul dar probabil in zona aceea cilindrul fotosensibil din poza de mai sus nu se mai incarca / descarca cu sarcina asa cum trebuie ... semne de uzura , trebuie schimbat . Se poate eventual seta densitatea de toner mai mica poate asa merge bine . Nu cred ca e lama sau compartimentul de toner folosit plin pentru ca ar manji cu toner hartia nu sub forma unei imagini care se repeta ci mai degraba ca o dunga .

Defectul electronic sau alte intreruperi generale nu pot da un mic defect localizat pe cativa centimetrii ...

Aici te cam inseli domnu....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări