lucian_v Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Va salut, Acum 2 zile am vrut sa folosesc compresorul pentru a curata ceva si am constatat ca nu mai face presiune. L am desfacut si am vazut ca problema este de fapt o lamela care s-a rupt si a si deteriorat piesa pe care era prinsa Pot gasi pe undeva aceasta piesa? Aveti vre o idee ca pe google nu am obtinut nici un rezultat Va multumesc Link spre comentariu
meeteeka Postat August 25, 2015 Partajează Postat August 25, 2015 (editat) Salut! Incearca in obor la aia cu fieratanii multe. Sunt vreo 3-4 tarabe cu fiare murdare de vaselina; eu pe aia as paria. Succes maxim! Off topic: din 40 de vizualizari, nimeni nu stia de povestea pe care tocmai am spus-o? SERIOS??? Se cam duce la vale elforum... pacat... se pare ca oamenii care i-au pus bazele (staff si useri deopotriva) nu mai vor sa-si bata capul. Editat August 25, 2015 de meeteeka 1 Link spre comentariu
Vizitator surubel Postat Septembrie 2, 2015 Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Sa nu crezi ca acea lamela se gaseste pe toate drumurile dar mai ai o solutie. Aceste compresoare de aer comprimat au Au garantie, ca orice produs. Incearca la acele centre service, si contra cost, sa cumperi acea lamela. Nu se poate construi manual, nu ai material pentru aa ceva. Dar nu mai arunca cu vorbe aiurea despre noi si despre forum. Link spre comentariu
lucian_v Postat Septembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2015 @surubel - nu cred ca s a salvat tot ce ai vrut sa scrii, nu vad mesajul incomplet..@meeteeka - multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum