Vizitator klee Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Am dus laptop-ul la un service din cauza unei probleme cu mufa de alimentare de la care a iesit fum. Cei de acolo mi-au rezolvat problema insa acum nu se mai vede imaginea pe display-ul laptop-ului si nici pe extern desi eu cand l-am dus mergea. Am cautat diferite raspunsuri cum ar fi - schimbat display insa daca era asa se vedea pe extern, ars invertor insa si acolo se vedea pe extern, placa video arsa sau schimbata si o sa dea vina ca e din cauza ca a iesit fum de la mufa de alimentare care e lipita pe placa de baza? Link spre comentariu
alex26 Postat August 25, 2015 Partajează Postat August 25, 2015 Dar dvs. cand ati ridicat laptopul de la service nu ati vazut ca nu merge? Link spre comentariu
George(sb) Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 e chipul video dezlipit, am patit de multe ori, a picat magareata pe fraerul care la desfacut, nu e vina lui, treaba se rezolva cu un reball Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum