incubus Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 (editat) Va salut, Am construit un mic radio de buzunar si am defecte (cu infasurare intrerupta) 2 bobine FI pe care nu am de unde sa le iau si nici posibilitati materiale si fizice de a le repara. Daca este cineva care are in plus pe acasa o astfel de bobina si este dispus sa o ofere / rebobina il rog sa ma ajute. Multumesc Editat August 23, 2015 de incubus Link spre comentariu
Spitfire Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Sigur ati masurat pe pinii corecti? Nu vad de ce s-ar intrerupe infasurarile...daca totusi asa stau lucrurile, puteti pune orice traf FI cu punct galben, pe care-l recuperati de orice radioreceptor de buzunar, gasiti in Valea Cascadelor placi de RR de la 1 leu, sau aparate(bune sau nu) cu 5-10 lei. Link spre comentariu
incubus Postat August 26, 2015 Autor Partajează Postat August 26, 2015 Nu am gasit de dimensiunea/tipul care il caut. Forme rotunde sau dreptunghiulare insa mai mici. Problema valabila in continuare, daca este cineva care ma poate ajuta. Link spre comentariu
incubus Postat August 28, 2015 Autor Partajează Postat August 28, 2015 de actualitate.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum