yulyan30 Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 buna ziua daca stie cineva cum se poate afla parola de la o arhiva RAR am descarcat un film si este arhivat iar la dezarhivare cere o parola. este un program pentru aflarea ei? sau nu se se poate afla. va multumesc. Link spre comentariu
modoran Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Doar prin brute-force. Sunt mai multe program,e pentru asta, dar mult mai rapid e sa descarci filmul respectiv din alta parte, fara parola. Link spre comentariu
yulyan30 Postat August 23, 2015 Autor Partajează Postat August 23, 2015 da stiu dar l-am gasit doar asa Link spre comentariu
modoran Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Ce film ? De unde l-ai luat ? Link spre comentariu
yulyan30 Postat August 23, 2015 Autor Partajează Postat August 23, 2015 aferim! si e descarcat de pe torent Link spre comentariu
Depanatoru Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Rezultate slabe chiar si cu programe specializate , si mai poate fi si continutul fake , nu merita chinuiala Link spre comentariu
elmar Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 (editat) Aceaste filme arhivate sunt puse pe torenţi de producător(cred eu..)sau unele persoane rău intenţionate...la derută...pentru a face pe cel care vrea filmul...să caute parola! ne găsind-o decât la cel care îi va cere bani pentru ea!...din păcate ,asa poti da bani pe un film inexistent...sau ,în cel mai bun caz,un alt film...care nu te interesează!Dacă nu găseşti filmul in format free...nu te complica cu ”spargeri” de parole...nu se stie peste ce dai!(dacă reuseşti să spargi parola) Editat August 23, 2015 de elmar Link spre comentariu
validae Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Vezi că se găseşte filmul şi fără parolă.....în arhiva asta ai adresa de unde poţi descărca filmul: Aferim.rar Link spre comentariu
modoran Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 (editat) Pai cred ca de acolo l-a luat si el si trebuie sa intri pe un site gen adcash daca vrei sa afli parola. http://shortz.so/9ps Atentie: NU recomand nimanui sa completeze ofertele alea. Editat August 23, 2015 de modoran Link spre comentariu
maryuss2011 Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 incearca cu 7ZIP...mie nu-mi cere parola la dezarhivare,chiar daca fisierul rar are parola. Link spre comentariu
yulyan30 Postat August 23, 2015 Autor Partajează Postat August 23, 2015 incearca cu 7ZIP...mie nu-mi cere parola la dezarhivare,chiar daca fisierul rar are parola. tot cere parola Link spre comentariu
elmar Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Nu te mai chinui...astfel de arhive(capcană) nu se pot dezarhiva în nici un fel...posibil că nici cu parola corectă să nu meargă! Link spre comentariu
Stefan Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Exact cum zice Elmar, chiar daca aveti parola tot nu o sa gasiti filmul acolo. Link spre comentariu
maryuss2011 Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 "Pe net poti descarca momenta un fake ( o arhiva .rar cu parola - parola ar trebui sa iti fie data dupa ce faci un survey .. deci, da-ti seama)" asta am gasit pe un forum...dar o sa-l caut acum pentru tine sa vad daca o sa gasesc ceva...REVIN CU UN COMM pe aici daca o sa gasesc ceva. Link spre comentariu
yulyan30 Postat August 23, 2015 Autor Partajează Postat August 23, 2015 "Pe net poti descarca momenta un fake ( o arhiva .rar cu parola - parola ar trebui sa iti fie data dupa ce faci un survey .. deci, da-ti seama)" asta am gasit pe un forum...dar o sa-l caut acum pentru tine sa vad daca o sa gasesc ceva...REVIN CU UN COMM pe aici daca o sa gasesc ceva. multumesc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum