Vizitator braileanul Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 buna, va rog daca ma puteti ajuta cu o informatie am acest televizor si problema la el este ca in functiune la transformatorul de inalta se aude un tiuit si imi apar pe ecran buruiaje. am verificat cu lumina stinsa si nu scapa pe nicaieri inalta ce as putea face ca sa pot scapa de greieras ? multumesc anticipat Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Pentru inceput scoateti fisa FIT si curatati tot ce tine de traf. Daca bobina are joc pe ferita introduceti o bucata de carton intre ferita si bobina. Verificati totodata si tensiunea +B sa fie corecta. Spor! Link spre comentariu
Vizitator braileanul Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 +B este corecta 115 volti si greierasul apare pe nivel de negru, cand imaginea este intunecata indiferent cum lucrez din screeen Link spre comentariu
gabibota Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 +B este corecta 115 volti si greierasul apare pe nivel de negru, cand imaginea este intunecata indiferent cum lucrez din screeen Greierasul poate fi si din alte piese(bobina de liniaritate , trafo chopper ) Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Posibil bliderul cu probleme. Link spre comentariu
dan cod Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Nu cred ca blederul tiuie.Se poate cum s-a spus mai sus ca nici sa nu fie din traful linii si mari sanse ca asa sa fie Link spre comentariu
Vizitator braileanul Postat August 26, 2015 Partajează Postat August 26, 2015 dragi colegi, simtomul e simplu : tiuie de la traful de inalta si descarcarile apar si pe rastru in special pe nivelul de negru . televizorul este de tip gut schneider sasiu th 11135a, va intreb daca cunoasteti si vreti a spune daca exista vreun reglaj sau cum lucreaza protectia la nivelul de negru . Multumesc anticipat Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 27, 2015 Partajează Postat August 27, 2015 televizorul este de tip gut schneider sasiu th 11135a inainte de a tipa la noi , cascati dvs ochii mai bine la numele corect al aparatului , ca vad ca persistati in a scrie de doua ori aceeasi prostie . mai intii de toate , televizorul dvs se numeste GUT SCHNEID , nicidecum altfel . dupa aceea , daca sinteti dvs sigur ca tiuie trafo de inalta si nu altceva si tinind cont de faptul ca sasiul este chinezesc 101% , concluziile sint urmatoarele ... nu exista nici un reglaj care poate fi facut , iar trafo de linii semnalizeaza deja ca este pe ultimul drum , cel fara de intoarcere . din cauza materialelor proaste , dpv al calitatii , si din cauza tensiunii de minim 27kv , se strapunge efectiv rasina aceea alba si sticloasa care este turnata in carcasa trafo-ului . incetul cu incetul , fractiuni din tensiunea de 27kv isi croiesc drum spre carcasa neagra , materialul respectiv imbatrineste rapid si apar fisuri microscopice la suprafata . aceste fisuri se largesc si se lungesc in timp cu o viteza care variaza invers proportional cu calitatea transformatorului . atunci cind fisurile ating o anumita dimensiune , in functie de amplasarea fisurii si de amplasarea trafo-ului de linii pe cablajul pcb ...iata ca apar si descarcarile inerente --- sub forma de sfiriieli / tiriituri --- catre zone cu potential scazut . au fost cazuri concrete cind zonele cu potential scazut respective au fost memorii , finali de linii , sau cazul cel mai grav ...procesorul insusi . in lumina celor postate de dvs la #7 , eu banuiesc ca si dvs va aflati tot in situatia de trafo linii in pioneze . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum