Vizitator Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 va salut ; am o masina de gaurit pe acumulatori {Kinzo 25C551) acumulatori nichel /cadmiu ? Incarcarea dureaza 300 min. Intrebare : daca doresc sa o alimentez da la 220v prin intermediul unui alimentator de 12v (aceasta fiind specificatia uneltei) alimentatorul trebuie sa indeplineasca anumite specificatii , altele decit cele legate de consum de 1-2-3A , habar n-am cit haleste , dar probabil ca nu mai mult de atit Multumesc, numai bine. Link spre comentariu
Sandu 64 Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 masina haleste mult peste 3A poate sa sara de 10A cu mandrina blocata Alimentatorul trebuie sa scoata 12v si 10A pentru a face fata in sarcina(se poate folosi o sursa pc) sunt multe topicuri pe tema asta cauta si vei gasi Link spre comentariu
leo 17 Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 sau poti sa te joci cu asa ceva https://www.google.com/search?q=sursa+in+comutatie+12v+30a&espv=2&biw=1242&bih=585&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CBsQsARqFQoTCMvi-umHv8cCFUhA Link spre comentariu
Vizitator Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Multumesc frumos, am prin curte un alimentator Alinco dmv- 330 de care am sa ma folosesc, multumesc inca o data, se poate inchide. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum