Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recondiționare casetofon STAR MC 12

Vizitator Vio Musicstudio

Postări Recomandate

Vă salut! Tocmai ce am făcut rost de un casetofon STAR MC 12. Văzând pe google că ar fi cam primul casetofon făcut de români și foarte vechi 1975, m-am gândit că este păcat de el și ar merita recondiționat. Spre marea mea supriză ca și piese este funcțional (de s-ar mai face și lucrurile de azi așa de rezistente). Am băgat o casetă în el, de abia trage caseta dacă stă în poziție culcat cum ar fi normal. Dacă îl pun cu caseta în jos, adică cu fundul în sus se aude bine. Dacă îl miști sau apeși pe casetă sau ușă viteza fluctuează sau chiar se oprește de tot. De derulat nu are putere. Am dat capacul jos, cureaua pare foarte larga. cred că ea este vinovatul. De unde aș putea găsi curea nouă și ce mărime trebuie?

Editat de Vio Musicstudio
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florinel TV

2

• Radiotelegrafist

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

ai mp cu linku unde gasesti curele nu pot sal postez aici ca se considera reclama

dati-mi si mie linkul cu acel magazin domn florin,va multumesc anticipat.

Link spre comentariu

Le-am dat un email mulțumesc. Are lipsă și un șurub de la carcasă. Unul lung cam ciudat, este gros și fără filet dde abia la capăt este mai subțire și are filet.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări