leo 17 Postat August 22, 2015 Partajează Postat August 22, 2015 cum sa scos transmisia analogica tv ..nu as folosi o antena terestra pt doua sau trei programe tv de la ''vecinii '' nostri rusi .am o antena satelit cu diametru de 60 cm cu lnb de 0,1 ..doar ca nu am reusit sa receptionez cu ea un satelit ..nici varianta cu tv ..ma puteti ajuta cu ceva sfaturi pt a gasi un satelit ce mai transmite programe romanesti fta si poate sa ma indrumati sa cumpar la un pret decent un satfinder ..si o busola ..am vazut pe un site ca se vand si la pachet ..doar ca acolo pretul e prea mare pt bugetul meu ..si eu il folosesc doar odata ..va multumesc anticipat Link spre comentariu
elmar Postat August 22, 2015 Partajează Postat August 22, 2015 (editat) Păi de care satfinder doreşti să cumperi?...unul cu indicaţie analogică?Dacă da?...nu prea faci mare lucru cu el...bazează-te mult pe orientarea antenei pe satelit folosind receptorul de satelit(eventual si o busolă)...asa vei căpăta ceva experientă... Ce aparat de receptie satelit foloseşti? unul FTA? DVB-s?DVB-s2? Pentru orientare poţi folosi aceast site...http://www.dishpointer.com/ Editat August 22, 2015 de elmar Link spre comentariu
leo 17 Postat August 22, 2015 Autor Partajează Postat August 22, 2015 e un fta receiverul ..pe ce satelit ma pot baza pt mai multe programe romanesti free..? Link spre comentariu
Vizitator Postat August 22, 2015 Partajează Postat August 22, 2015 Cauta aici: www.lyngsat.com Link spre comentariu
elmar Postat August 22, 2015 Partajează Postat August 22, 2015 Eu zic că sunt multe programe free...pe Thor 5/6 IS10-02 1*West! Link spre comentariu
Vizitator victor ponta Postat August 22, 2015 Partajează Postat August 22, 2015 e un fta receiverul ..pe ce satelit ma pot baza pt mai multe programe romanesti free..? eutelsat16 Link spre comentariu
elmar Postat August 22, 2015 Partajează Postat August 22, 2015 (editat) eutelsat16 Pe acel satelit ...s-au cam rărit programele tv româneşti(FTA DVB-s)...au trecut pe dvb-s2 şi multe au fost codate(ex.antenele si tvr)! Editat August 22, 2015 de elmar Link spre comentariu
SASSU Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Receptorul trebuie sa fie rapid nu lent gen conserva de la digi,sa prinzi programe romanesti FTA atunci iti trebuie un motor HH si atunci o sa prinzi cam toate romanesti FTA Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum