Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Detector semnal SATFINDER

leo 17

Postări Recomandate

cum sa  scos transmisia analogica tv ..nu as folosi o antena terestra pt doua sau trei programe tv de la ''vecinii '' nostri rusi .am o antena satelit cu diametru de 60 cm cu lnb de 0,1 ..doar ca nu am reusit sa receptionez cu ea un satelit ..nici varianta cu tv ..ma puteti ajuta cu ceva sfaturi pt a gasi un satelit ce mai transmite programe romanesti fta si poate sa ma indrumati sa cumpar la un pret decent un satfinder ..si o busola ..am vazut pe un site ca se vand si la pachet ..doar ca acolo pretul e prea mare pt bugetul meu ..si eu il folosesc doar odata ..va multumesc anticipat 
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• elmar

3

• leo 17

2

• SASSU

1

Top autori în acest subiect

Păi de care satfinder doreşti să cumperi?...unul cu indicaţie analogică?Dacă da?...nu prea faci mare lucru cu el...bazează-te mult pe orientarea antenei pe satelit folosind receptorul de satelit(eventual si o busolă)...asa vei căpăta ceva experientă...

Ce aparat de receptie satelit foloseşti? unul FTA? DVB-s?DVB-s2?

Pentru orientare poţi folosi aceast site...http://www.dishpointer.com/

Editat de elmar
Link spre comentariu

eutelsat16

Pe acel satelit ...s-au cam rărit programele tv româneşti(FTA DVB-s)...au trecut pe dvb-s2 şi multe au fost codate(ex.antenele si tvr)!

Editat de elmar
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări