Vizitator nemessis Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 salutare tuturor am o problema cu un amplificator sony str-dh550 acuma vo saptamana in urma un prieten a scapat suc in amplificator si eu mam pus de am uscat aplificatorul in acel loc dar problema mea este ca a ramas lipicios si de fiecare data cand dau drumul la amplificator trebe sai dau un pic cu fenul alfel intra in modul de protectie si opservasem azi ca incepe sase oxideze in acel loc cu ce pot curata amplificatorul in acel loc lipicios sa se duca umezeala acea ramasa dela suc si sa nu se oxideze in continuare ???? Link spre comentariu
Dominicue Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 Poti incerca curatarea cu alcool izopropilic a zonei in cauza. Pana una alta pune si o poza doua sa vedem si noi ce-i pe acolo / Link spre comentariu
Vizitator nemessis Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 mam gandit sa incerc cu nitrodiluant dar nustiu daca e indicat Link spre comentariu
Dominicue Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 (editat) Te sfatuiesc sa ramai la alcool izopropilic ...........daca totusi vrei sa incerci cine stie ce efecte pirotehnice atunci dai cu nitrodiluant .......insa pe barba ta Pune si poza totusi . Editat August 21, 2015 de Dominicue Link spre comentariu
bmwh548 Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 Alcool izopropilic sau tehnic. Link spre comentariu
Vizitator nemessis Postat August 21, 2015 Partajează Postat August 21, 2015 ok dar si cu ce sa aplic alcool izopropilic cu pensula sau? Link spre comentariu
zal Postat August 22, 2015 Partajează Postat August 22, 2015 (editat) Depinde de mărimea zonei şi cît de încărcată cu piese e. Pensulă sau urechelniţe, chiar şi o cîrpă, cureţi cu atenţie printre piese, le apleci pe cele cu picioare mai lungi şi cureţi şi sub ele, apoi le pui la loc. În cazuri extreme, duci aparatul la un canal şi îl pensulezi în timp ce picuri din belşug alcool în el, într-o poziţie înclinată spre o zonă cu deschideri mai mari în şasiu. Cu răbdare rezolvi. Laşi cîteva zile să se usuce, apoi foloseşti aparatul. ............... Probabil că acum ai învăţat cîte ceva despre prieteni şi grija ptr scule. Altă dată pune-l într-o zonă inaccesibilă zăpăciţilor. Editat August 22, 2015 de zal Link spre comentariu
dan cod Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Sucul se curata cel mai bine cu apa.Am incercat cu izopropilic dar nu se compara.Am experienta asta cu aparate de masina care vin des cu suc prin ele.Problema e apoi sa fie uscat bine. Link spre comentariu
alex26 Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Solutie de curatat mizeria, pulverizata si curatata cu o pensula, dupa care apa din abundenta, fara nici o problema. Il las la soare mai multe ore si merge perfect. Am spalat zeci de amplificatoare si niciodata nu am avut probleme. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum