Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme sony str-dh550

Vizitator nemessis

Postări Recomandate

Vizitator nemessis

salutare tuturor  am o problema cu un amplificator  sony  str-dh550  acuma vo saptamana in urma un prieten a scapat suc in amplificator  si eu  mam pus de am uscat aplificatorul in acel loc  dar problema mea este ca  a ramas lipicios si de fiecare data  cand dau drumul la amplificator trebe sai dau un pic  cu fenul alfel intra in modul de protectie si opservasem azi ca incepe sase oxideze in acel loc  cu ce pot curata amplificatorul in acel loc lipicios sa se duca umezeala acea ramasa dela suc si sa nu se oxideze in continuare ????

Link spre comentariu

Depinde de mărimea zonei şi cît de încărcată cu piese e. Pensulă sau urechelniţe, chiar şi o cîrpă, cureţi cu atenţie printre piese, le apleci pe cele cu picioare mai lungi şi cureţi şi sub ele, apoi le pui la loc. În cazuri extreme, duci aparatul la un canal şi îl pensulezi în timp ce picuri din belşug alcool în el, într-o poziţie înclinată spre o zonă cu deschideri mai mari în şasiu. Cu răbdare rezolvi. Laşi cîteva zile să se usuce, apoi foloseşti aparatul.

...............

Probabil că acum ai învăţat cîte ceva despre prieteni şi grija ptr scule. Altă dată pune-l într-o zonă inaccesibilă zăpăciţilor.

Editat de zal
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări