spik Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 (editat) Salut, Vreau sa radiez vechea Nova dar fara s-o predau la dezmembrari. As vrea sa o dezmembrez eu, sa duc la fier vechi ce este de dus iar piesele bune sa le vand/donez.Se poate, daca da stie cineva procedurile ce se urmeaza?Multam anticipat! Editat August 20, 2015 de spik Link spre comentariu
leo 17 Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 si cine te opreste ..o scoti din circulatie ,de la fisc ..si apoi cu ea faci ce vrei tu Link spre comentariu
Nostalgic Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Se poate, dar cu indicatia sa nu fie parcata pe domeniu public ci pe un teren in proprietatea dumneavoastra. Link spre comentariu
doru3160 Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Ordinea e cam asa...predai la fier vechi caroserie sau ceva metal cu serie caroserie,treaba ta cum te descurci cu aia de acolo,cu hartia de la fier vechi te duci la primarie si o scoti de pe rol,si cu hartia de la primarie te duci la politie...cu asta ai scapat,si intr-adevar cu restul poti face ce vrei.Orice alta varianta nu se poate(cel putin nu legal).Trebuie sa dovedesti la primarie ca nu mai ai bunul in posesie,primaria recunoaste in scris si dupa asta si politia iti va face radierea. Distractie placuta. 1 Link spre comentariu
gaby Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Se poate mai simplu, dati o declaratie pe propria raspundere la circa financiara ca nu mai aveti masina si nici actele. Link spre comentariu
marius75 Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 (editat) Spik: Dezmembrezi masina, iti opresti ce-ti trebuie (mai putin contraaripa cu seriile) si mergi la fier cu restul. Am dus 2 masini la fier pana acum. De la una dintre ele am oprit cam tot ce era de oprit. Am incasat de la fier doar 48 de lei (atunci era mai ieftin fierul), iar pe a doua, dusa anul trecut (completa, am dus-o asa cum circulam cu ea, in stare buna) am luat 500 de lei. LE: Dupa ce radiezi masina, de la politie te duci inapoi la primarie cu certificatul de radiere (este in 3 exemplare unul alb , unul verde, unul rosu) Unul dintre ele trebuie sa ajunga la primarie (nu mai stiu exact, parca ala verde), altfel iti vine impozit in continuare. Gaby: Nu cred ca e asa simplu...va ramane de platit impozit in continuare. Multi care si-au vandut masinile fara act de vanzare-cumparare (dar au dat si actele auto cumparatorului) vin la radieri si intreaba cum pot scapa de plata impozitului. Agentul ridica din umeri si spune ca daca nu au masina, talonul sau cartea masinii nu o pot scoate de la impozit, chiar daca este trecuta pe numele lor. Editat August 28, 2015 de marius75 Link spre comentariu
doru3160 Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Si eu stiam la fel,dar cine sunt eu sa le stiu pe toate...o fi mai simplu,dar n-am apucat sa aflu,pt ca la mine n-a mers cu declaratia pe proprie raspundere.Poate pt ca n-aveam sapca. Link spre comentariu
gcom61 Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 Mergi la primarie si,daca ai spatiu proprietate unde poti depozita masina,ti se da o adeverinta in sensul asta,iar la serviciul circulatie,faci o cerere de radiere a masinii.Cu adeverinta de radiere mergi la fisc(taxe si impozite ) si faci o cerere pt radiere la care adaugi copia de radiere. Link spre comentariu
gaby Postat August 28, 2015 Partajează Postat August 28, 2015 ... Gaby: Nu cred ca e asa simplu...va ramane de platit impozit in continuare. Multi care si-au vandut masinile fara act de vanzare-cumparare (dar au dat si actele auto cumparatorului) vin la radieri si intreaba cum pot scapa de plata impozitului. Agentul ridica din umeri si spune ca daca nu au masina, talonul sau cartea masinii nu o pot scoate de la impozit, chiar daca este trecuta pe numele lor. Eu asa am facut si nu am mai platit nici un impozit, ba mai mult, am ramas si cu masina in curte. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum