Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema sursa Vestel 17IPS17-2 -Tv LCD Finlux

Postări Recomandate

Va salut!

Am un TV-LCD Finlux cu sursa 17IPS17-2 la care invertorul era defect. Am rezolvat problema prin achizitionarea unui alt invertor iar acum sursa tiuie destul de tare in stand-by chiar si fara vreun invertor cuplat (on board sau cel nou).

Pentru invertorul (cel defect) -on board -am intrerupt alimentarea TL494 am scos tranzistoarele (oricum erau arse) si transformatorul.  

Am schimbat electroliticii + STRW 6253 si tot acelasi tiuit.

Cu conectorul PL 808 cuplat,  la iesirea din stand-by toate tensiunile sunt in regula (conform figurii de mai jos),cand trece in  stand-by am valorile de tensiuni trecute in paranteza (figura). Pe unde sa mai sap?  Ce ma sfatuiti ? Va multumesc anticipat! Stima!

tensiuni vestel.bmp

Editat de cipi
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cipi

2

• cristronic

1

• crmn1

1

Top autori în acest subiect

zgomotul provine din frecventa anormala. cautati condensatori ficsi devalorizati sau intrerupti.deasemenea orice trafo choper poate da acest defect si nu neaparat din cauza rigidizarii

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări