Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

kt818 - kt819 Amplificator cu probleme.

Vizitator soriningeras

Postări Recomandate

Vizitator soriningeras

am acasa un amplidicator rusesc 2x 200w pe o sarcina de 8 ohmi si o parte din el este arsa adica un canal amplificatorul se numeste pa2002 si are pe canal 6 finali kt818 si 6 kt819 faza este ca nu gasesc acesti finali stie cineva ceva finali echivalenti ca mi-a zis un batranel ca bd911 si bd 912 sunt finalii echivalenti dar cand i-am schimbat au mers decat 10 secunde si dupa ce au mers cele 10 secunde canalul imi scotea curent contiinu pe iesire arzandumi ditai boxa pls ajutor

daca doriti poze o sa postez

Te rog sa fii mai atent cand alegi titlul unui Topic. Edit - sorteh

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 28
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

in principiu poti folosi orice tranzistor cu aceleasi caracteristic (curent , tensiuni , zgomot , putere si poate capsula ...sa fie si audio adica JF) :tonqe: Cauta fila de catalog a KT-urilor sau intreraba la magazin o echivalenta calumea dar ai grija sa nu mai fie ceva dus in statie > :rock: Intrebare stupida : "Are condensator de iesire - care impiedica cc. pe boxe?" :weedman:

Link spre comentariu

nu se poate raspunde sigur fara masuratori....1) la puterea aia bd-urile nu rezista (tensiunea care este aplicata...)2)incearca mj15002 si mj 15003 ar trebui sa mearga..3)am si eu o statie ruseasca si are prefinalii pe acelasi radiator cu acelasi tranzistor (mare atentie la schema!!!) se poate ca si prefinalii sa fie arsi;4) incearca sa o repari in comparatie cu etajul celalalt.. (ai spus ca doar unul nu functioneaza).spor la treaba!!! :partyman:

Link spre comentariu

inlocuieste prefinali obligatoriu , BD237-238, parca mergeau.. iar finali .. daca vrei sa ramai la capsula TO3 Mj-uri daca nu .. 2SC5200 si 2SA1943are cumva si un integrat pe acolo, un operational capsula cu 8 pini ?... daca da nasoala treaba am avut pe mana o putere de discoteca rusesc cu aceeasi configuratie la finali.. doamne cate batai de cap :partyman:

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...
Vizitator catalin200702

o schema are cineva la acest amplificator???am luat si eu de la cineva un amplificator pa2002 care a fost tinut in porumbar...si aproape toate firele sunt dezilipite...transformatoarele merg...pls daca are cineva o schema rog sa posteze!!

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări