lucian_v Postat Septembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Scuze ca nu am mai postat nici un update aici, va rog nu interpretati ca nu ma mai intereseaza dupa ce voi v-ati dat silinta sa ma ajutati, am fost in concediu in ultima perioada, iar cand m-am intors bormasina (asa cum era bucati pe o masa) a "facut picioare"...deci in esenta nu mai am obiectul muncii . Muncitorii care au lucrat acolo evident ca nu stiu nimic despre asta ....nu imi pare rau de ea ca nu era vreo valoare, imi pare rau ca nu am apucat sa duc la capat acest proiect... Va multumesc din nou celor care ati sarit in ajutor Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 ....nu imi pare rau de ea ca nu era vreo valoare, imi pare rau ca nu am apucat sa duc la capat acest proiect... Sunt sigur ca si lor le pare rau ca au luat-o inainte de termen...poate o aduc inapoi pt a fi reparata si dupa aia o fura din nou 1 Link spre comentariu
lucian_v Postat Septembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Nu am idee de ce au luat-o..era practic bucati pe un prosop...adica era evident ca nu era functionala...dar in fine..asta e...sa se bucure de ea Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum