marel Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 salut.acest tv are lipsa culoarea rosie placa video a fost crapata ,a fost inlocuita cu una identica,dar la fel nu merge ,am nevoie de o schema.multumesc anticipat Link spre comentariu
Toni Marginean Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 http://www.elforum.info/topic/88817-schema-tv-beko-bk14t/ Link spre comentariu
marel Postat August 19, 2015 Autor Partajează Postat August 19, 2015 se poate sa fie ars pe culoare tda 9345? Link spre comentariu
dan cod Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Pai inverseaza intre ele iesirile din tda sa vezi ce face Link spre comentariu
iuliantv Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 ati pus catodul rosu al tubului la masa cca 1sec ? poate e intrerupt ,sau obosit,odata pus la masa pentru cca1 secunda ,tubul ar trebui sa se lumineze in rosu puternic cu cursa inversa,daca nu se intampla asta e din tub buba,daca rosu este prezent pe imagine dar slab si cu cursa inversa ,atunci catodul tubului este pus la masa,si se poate rezolva prin filament separat ,fara a mai fi legat la masa,se taie vechile trasee ale filamentului direct de la pinii soclu tub,se dau 2-3 spire dupa miezul trafului linii si se aplica direct printr-o rezistenta 2-4 ohmi pe pinii soclului filament tk, Link spre comentariu
marel Postat August 19, 2015 Autor Partajează Postat August 19, 2015 se pare ca defectul consta in magnetizarea tubului,am trecut cu magnetul peste ecran si atunci apare si rosu,o sa incerc alt tub Link spre comentariu
Florinel TV Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 (editat) se pare ca defectul consta in magnetizarea tubului,am trecut cu magnetul peste ecran si atunci apare si rosu,o sa incerc alt tub eu as zice sa schimbi intrarile intre ele de la plaka tk modul final video pe culoarea R rosu cu alta intrare de exemplu cu G sau cu B sau sa lasi numai pe rosu si daca nu vede culoarea rosie atunci pui pe intrarea de R alta intrare G de exemplu eu asa fac cind nu merge o culoare sa vad de undei buba si lucrezi acolo undei defectu vezi exact cel doare este din proc sau de la plaka final video sau tubul acum imi este mai usor ca am osciloscop se pare ca defectul consta in magnetizarea tubului,am trecut cu magnetul peste ecran si atunci apare si rosu,o sa incerc alt tub si cu magnetu ii faci mai rau cal macnetizezi si de asta apare rosu Editat August 19, 2015 de Harhas Florin Link spre comentariu
iuliantv Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 cred ca trebuie schimbat depanatorul,nu de alta dar daca nu stiti diferenta dintre un tub magnetizat si un defect de rgb ,e grav Link spre comentariu
marel Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 tubul a fost de la inceput magnetizat f rau l-am schimbat si acum merge perfect Link spre comentariu
dan cod Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Poate lovit si deplasata masca perforata Link spre comentariu
marel Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 a cazut de pe masa Link spre comentariu
naetv Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 cred ca trebuie schimbat depanatorul,nu de alta dar daca nu stiti diferenta dintre un tub magnetizat si un defect de rgb ,e grav Nu stiu Diferenta intre tub de 90 si tub de 110. E mai bombat cel de 90 si mai rotunjit la colturi? si crezi ca a doua e de lauda ? " a cazut de pe masa " si nu puteai spune de la inceput ? stiau oamenii ce sfaturi sa-ti dea Link spre comentariu
marel Postat August 21, 2015 Autor Partajează Postat August 21, 2015 nici eu nu am stiut nu este al meu mi-a spus dupa ce am postat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum