bubusmecherul Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Am primit doua tv orion,Unul orion p2040 mts sasiu 03TA018K,cu defectul pe imagine,adica,pe scart dolce are sunet,dar imagine nu,asta vind doar pe AV,neavand scart 1,scart 2,rgb,iam schimbat meoria cu una de la un alt sasiu identic,dar functia este numai pe AV,ce pot verifica,va rog. La urmatorul tv orion p2035mt sasiu 02TA062,Acesta vede si pe scart si pe cablu tv,dar numai pe cablu tv are imagine,dar fara sunet,nici fasait nimic,cum procedez. Si ce telecomenzi trebui pentru amandoua tv-uri,va rog. Link spre comentariu
dan cod Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Posibil unul PT90 si unul PT92.Eu nu prea am inteles ce defect au.Ia-le pe rand ca altfel incurcam sarmalele. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat August 19, 2015 Autor Partajează Postat August 19, 2015 Deci primul orion p2040 mts sasiu 03TA018K,la acest tv pe dolce tv conectat cu mufa scart,am sunet dar imagine nu,cand comut de pe telcomanda AV,arat in partea dreapta AV,dar fara imagine,sunet este,dar nu mai are si alte functii,cum ar fi scart 1,scart 2,rgb,are numai o functie AV. Link spre comentariu
dan cod Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Pe antena ai imagine? Link spre comentariu
bubusmecherul Postat August 19, 2015 Autor Partajează Postat August 19, 2015 nu,adica pe antramerestra nu receptionez nici un program, adica tv1,tv2,ce sa fie va rog. Link spre comentariu
naetv Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 (editat) nu,adica pe antramerestra nu receptionez nici un program, adica tv1,tv2,ce sa fie va rog. ce este asta de fapt ? " Pe antena ai imagine? " adica pe cablu , daca nu ai inteles - semnal cablu pe intrarea selectorului Editat August 19, 2015 de naetv Link spre comentariu
dan cod Postat August 19, 2015 Partajează Postat August 19, 2015 Normal ca pe antena nimic doar nu are tuner digital. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 (editat) omul cu tv-ul nu are antena terestra sau cablu tv,are reciver dolce,sunet este,dar imagine nu,decat vorbeste si arata sigla sus AV in partea dreapta. La celalalt orion,care ati spus dom dan cod ca este sasiu PT92,este invers,imagine buna,sunet bun,pe reciver dolce,iar pe cablu fara sunet,dar imagine este. ce telecomanda merge la PT90,este cu procesor aparte,si jungla aparte. Iar celalalt PT90 este cu porcesor,jungla incorporat,TDA93XXX,ce telecomanda merge la el. Editat August 20, 2015 de bubusmecherul Link spre comentariu
dan cod Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Deci cel cu procesor si jungla este PT90 iar cel cu multifunctional este PT92.La ambele telecomanda este digital1,2.La cel care pe cablu are imagine si sunet nu e setata corect norma de sunet?Acum cum ti-am spus care e PT92 si care PT90 spune care e cu imaginea defecta si care cu sunetul. Link spre comentariu
naetv Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 omul cu tv-ul nu are antena terestra sau cablu tv,are reciver dolce,sunet este,dar imagine nu,decat vorbeste si arata sigla sus AV in partea dreapta. nu conteaza ce are omul acasa , ai spus ca le-ai primit la tine - verifica-l pe cablu , este important de stiut pentru a-ti face o idee despre defect Link spre comentariu
bubusmecherul Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 PT92 are imagine pe cablu si nu are sunet,pe reciver are sunet si imagine PT90 are sunet si nu are imagine,PE RECIVER DOLCE,omul nu are cablu tv,si sus in partea dreapta arata AV,alte norme nu mai are,cum ar fi AV2,SCART1,SCART2,RGB, Link spre comentariu
dan cod Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 La PT92 ar trebui vazut un dump . Link spre comentariu
tehtronics Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 refa toate lipiturile la mufa SCART Link spre comentariu
bubusmecherul Postat August 20, 2015 Autor Partajează Postat August 20, 2015 dom tehtronics,am schimbat si scartul,dar degeaba,iar la PT92 nu am cu ce scriu memoria. Link spre comentariu
naetv Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 nu conteaza ce are omul acasa , ai spus ca le-ai primit la tine - verifica-l pe cablu , este important de stiut pentru a-ti face o idee despre defect PT90 are sunet si nu are imagine,PE RECIVER DOLCE,omul nu are cablu tv,si sus in partea dreapta arata AV,alte norme nu mai are,cum ar fi AV2,SCART1,SCART2,RGB, ce nu intelegi - nu conteaza faptul ca nu are cablu acasa , la atelier , sau unde lucrezi la el , nu ai ? fa o proba , ca nu doare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum