Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema la un dvd-writer

adircf

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adircf

3

• Blind

2

• vlad_2770

1

• Dr4g0n

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Banuiesc ca ai incercat mai multe tipuri de DVD-uri si rezultatul este negativ. Dintr-o data parca sa pice un DVD-writer este cam ciudat. Verifica softul folosit pentru inscriptionare, poate sa fie o cauza. Daca ai DVD-uri care se pot reinscriptiona incearca sa stergi unul care are deja ceva inscris pe el. Daca nu reuseste inseaman ca poate fi softul de vina. Oricum cind un DVD incepe sa fie pe duca poti inscriptiona pe el dar DVD-ul nu poate fi citit pe alte unitati. Eu asa am patit.

Link spre comentariu

Banuiesc ca ai incercat mai multe tipuri de DVD-uri si rezultatul este negativ. Dintr-o data parca sa pice un DVD-writer este cam ciudat. Verifica softul folosit pentru inscriptionare, poate sa fie o cauza. Daca ai DVD-uri care se pot reinscriptiona incearca sa stergi unul care are deja ceva inscris pe el. Daca nu reuseste inseaman ca poate fi softul de vina. Oricum cind un DVD incepe sa fie pe duca poti inscriptiona pe el dar DVD-ul nu poate fi citit pe alte unitati. Eu asa am patit.

dupa cum a zis si vlad e o problema de soft ...... eu am patit cu un asus de a trebuit sa ii rescriu softul ca nu mai vroia sa scrie... mai intai incearca sa vezi daca pe alt calc merge
Link spre comentariu

am fost si am luat 5 tipuri de dvd-uri, de la 7 lei la 23 de lei, +R si -R si nimic. O sa incerc sa reinstalez softu cu diferite versiuni sa vad. Sunt mort daca nu imi mai merge :prayer:

Link spre comentariu

Nu prea are cum sa incerce asta, pentru ca trebuie sa gaseasca un alt laptop din seria aspire 3000/5000 ca sa poata incerca.Incearca o reinstalare de win daca nu reusesti cu dezinstalare+reinstalare soft scriere. Daca nici asa nu merge....vinde-l :smt003

Link spre comentariu

Eu am avut un aspire 3003, stiu cum e :smt001 Sfat: intra pe site la amd, cauta tipul de procesor pe care il ai pe laptop si trage driverul pentru el. O sa iti functioneze procesorul la frecventa variabila, in functie de incarcare, astfel se va incinge mai putin si va consuma mai putin curent (autonomie mai mare la baterie).Cu riscul de a parea idiot: ai mai scris dvd-uri pana acum cu el? Sa nu ai doar unitate combo...eu asta aveam pe 3003.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări