Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ideas and designs vacuum tube amplifier enclosures

THOMAS

Postări Recomandate

Se pare ca "barbetica" de la amplificatorul UR trebuie sa protejeze un monstru de 845,dar si restul amplificatorului de 845,asa s-ar putea sa fie din ceramica,altfel ar fi cam degeaba.

Imi place tare mult si elegantul amplificator prezentat de @dvb de la LINE MAGNETIC.

Corect! Exact la asta ma gandeam si eu (ceramica), insa n-am mai reeditat postul...

Am vazut, totusi, ca gaurile de pe placa, din jurul lampii nu tin seama neaparat de "barbetica", asa incat ma gandesc la faptul ca acest accesoriu o fi fost adaugat in ultimul moment (oricum, dupa proiectarea carcasei). O idee, totusi, interesanta...

Amplificatorul prezentat de Dorin este in stilul amplificatoarelor clasice de firma (Sony, Denon, s.a.), care dau senzatia de profesionalism si fiabilitate, de aparat construit pentru toata viata...

Link spre comentariu

Daca tot am cautat imagini deosebite, iata un sistem abordabil si de noi si chiar dragut: BlueTube Amplifier

Posted Image

...apoi niste amplificatoare nebune (tip "Motocicleta americana"), cum zic ei: "Gorgeous amplifiers, made in Utah" - ElectronLuv

Posted Image

... si, inainte de culcare, un elegant Analog Audio Labs, cu un 845 care va arde, precis, capacul trafului...

Daca iei fiecare lucru in parte, pare obisnuit/inestetic, insa, impreuna, apare surpriza!

Posted Image

Editat de fcon
Link spre comentariu

L-am vazut in vitrina in Franta , in Rennes.  Air Tight ATM 1S , la magazin Hi-Fi Conseil . Si costa cat costa , se vede !?! .

Editat de tehnic dan
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări