fcon Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 Se pare ca "barbetica" de la amplificatorul UR trebuie sa protejeze un monstru de 845,dar si restul amplificatorului de 845,asa s-ar putea sa fie din ceramica,altfel ar fi cam degeaba. Imi place tare mult si elegantul amplificator prezentat de @dvb de la LINE MAGNETIC. Corect! Exact la asta ma gandeam si eu (ceramica), insa n-am mai reeditat postul... Am vazut, totusi, ca gaurile de pe placa, din jurul lampii nu tin seama neaparat de "barbetica", asa incat ma gandesc la faptul ca acest accesoriu o fi fost adaugat in ultimul moment (oricum, dupa proiectarea carcasei). O idee, totusi, interesanta... Amplificatorul prezentat de Dorin este in stilul amplificatoarelor clasice de firma (Sony, Denon, s.a.), care dau senzatia de profesionalism si fiabilitate, de aparat construit pentru toata viata... Link spre comentariu
fcon Postat August 23, 2015 Partajează Postat August 23, 2015 (editat) Daca tot am cautat imagini deosebite, iata un sistem abordabil si de noi si chiar dragut: BlueTube Amplifier ...apoi niste amplificatoare nebune (tip "Motocicleta americana"), cum zic ei: "Gorgeous amplifiers, made in Utah" - ElectronLuv ... si, inainte de culcare, un elegant Analog Audio Labs, cu un 845 care va arde, precis, capacul trafului... Daca iei fiecare lucru in parte, pare obisnuit/inestetic, insa, impreuna, apare surpriza! Editat August 23, 2015 de fcon Link spre comentariu
tehnic dan Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 (editat) L-am vazut in vitrina in Franta , in Rennes. Air Tight ATM 1S , la magazin Hi-Fi Conseil . Si costa cat costa , se vede !?! . Editat August 24, 2015 de tehnic dan Link spre comentariu
Vizitator Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 http://www.higherfi.com/pix100k/AudioPowerLabs833TNT.jpg Acesta este un link cu cele mai frumoase si scumpe amplificatoare cu tuburi Link spre comentariu
simson Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Page not found-apare la mine Link spre comentariu
Vizitator Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 http://www.higherfi.com/spkrlist/speakerlist.php?category=amps Poate asa merge, sa vedem... Oricum preturile acestor amplificatoare sint naucitoare ! Link spre comentariu
zal Postat August 24, 2015 Partajează Postat August 24, 2015 Şi unele sînt bizare ca să nu zic altfel. Link spre comentariu
adrian_pic Postat August 25, 2015 Partajează Postat August 25, 2015 Ceva scump, cu nimic deosebit la capitolul design dar care insa poate fi reprodus in regim DIY la cine ii place Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum