Sharky Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Hai, treceti la treaba! Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 A inceput meciul Link spre comentariu
sk24bpo Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Voi va impungeti pe criterii de calitate dar nu vedeti adevarul. Uitati ca este un amplificator de putere mare si anumite elemente nu conteaza sau mai rau , incurca. Dudi a intrebat daca 80w inseamna mult la disipatie. Da, inseamna enorm ceea ce te forteaza sa apelezi la racire fortata. Apoi daca se asculta acasa acest amplif este prea puternic... nu se circula cu camionul pe aleile din Dr Taberei. Daca il asculti tare atunci boxelor le cresc distorsiunile iar urechea se plafoneaza. Deasemenea incepe sa contez rau spatiul de auditie. Prostia asta cu amplificator de calitate si de putere mare a inceput-o Leco si vad ca face pui. Nu mai vorbim despre limitarile acestui gen de schema... Pur si simplu va certati pentru un nonsens. Investiti prea multa energie intr-un drum infundat. In rest studiul se face personal, pe forum doar se ajusteaza mici lucruri. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Raimond, mai usor cu referirile la mine si realizarile mele, te rog frumos!Serban, te rog sa ii editezi postarea lui Raimond, astfel incit eu sa NU apar in ea, multumesc.Isi poate expune parerile dar fara mine in exemplele sale, ms de intelegere. Link spre comentariu
Blacksmith Postat Septembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Vesnica lupta dintre cei care au amplifuri la vanzare.... Oare se va termina vreodata ? Link spre comentariu
Vizitator bubulake Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 (editat) Victor, nu renunta sa dai sfaturi chiar daca e forumul plin de habarnisti, eu apreciez ideile tale si recunosc ca nu le-am prea vazut pe nicaieri. E adevarat ca eu mai mult ma uit de placere la sectiunea asta cu amplificatoare si ma bucur ca mai exista idei noi chiar daca sunt putine. Rar vad cate un user ca @dudikoff care chiar mai inteleg mult peste elementar Daca renunti, userii habarnisti si cu interese comerciale care orbeste refuza sa invete elementarul vor ''castiga'', e pacat, sa renunti sa dai sfaturi, parerea mea ! Am fost placut surprinsa cum pe userul @marian l-ai ghidat cu cateva idei ''interesante'', si el este un alt user capabil sa priceapa mult peste elementarul pe care unii refuza sa il priceapa Editat Septembrie 7, 2015 de bubulake Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Sper sa se observe ca sint provocat de catre Raimond... Link spre comentariu
elektronu85 Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Si uite asa s-a dus dracului topicul asta(sa ma scuzati va rog de expresie, nu-mi sta in fire sa zic asta, o zic rar de tot)... Dle Victor va rog frumos nu renuntati sa ne dati idei frumoase si educative... doar pentru atata lucru. Dudikoff nu mi-o lua in nume de rau, dar nu fi nici tu asa incapatanat, pana la urma dl Victor nu voia decat sa simulezi niste chestii din ale caror rezultate cu siguranta avea cu totii de castigat. Recunosc ca nu sunt cel mai bun electronist de pe forumul asta, dar macar stiu sa recunosc o idee interesanta cand o vad si in acest topic au fost cateva idei sa zic cel putin interesante, sa nu mai zic utile din partea tuturor, insa trebuie sa recunoasteti toti ca ponderea cea mai mare a avut-o dl Victor... Eu zic sa va bagati cu totii capul intr-un butoi cu apa rece, sa va calmati si sa continuam ce am inceput. Imi cer scuze moderatorilor pt off-topic insa n-as vrea ca si topicul asta sa ajunga de izbeliste cum s-a intamplat de altfel cu majoritatea ideilor interesante de pe acest forum.... Link spre comentariu
Blacksmith Postat Septembrie 7, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Pfffai cat de elegant il pupa asta in bas pe Victor.... Link spre comentariu
Mircea Crisan Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Si uite asa s-a dus dracului topicul asta(sa ma scuzati va rog de expresie, nu-mi sta in fire sa zic asta, o zic rar de tot)... Dle Victor va rog frumos nu renuntati sa ne dati idei frumoase si educative... doar pentru atata lucru. Dudikoff nu mi-o lua in nume de rau, dar nu fi nici tu asa incapatanat, pana la urma dl Victor nu voia decat sa simulezi niste chestii din ale caror rezultate cu siguranta avea cu totii de castigat. Recunosc ca nu sunt cel mai bun electronist de pe forumul asta, dar macar stiu sa recunosc o idee interesanta cand o vad si in acest topic au fost cateva idei sa zic cel putin interesante, sa nu mai zic utile din partea tuturor, insa trebuie sa recunoasteti toti ca ponderea cea mai mare a avut-o dl Victor... Eu zic sa va bagati cu totii capul intr-un butoi cu apa rece, sa va calmati si sa continuam ce am inceput. Imi cer scuze moderatorilor pt off-topic insa n-as vrea ca si topicul asta sa ajunga de izbeliste cum s-a intamplat de altfel cu majoritatea ideilor interesante de pe acest forum.... Arunca un ochi pe proiectul domnului tvicol. Poate te inspiri pe partea de operational. A fost singurul proiect de calitate de care au beneficiat si userii. Stiu ca Sharky s-a luptat tare cu el si a facut o mie si una de masuratori. Pe partea de superdioda te poti inspira din Leach Superamp. Pe partea de protectie si offset arunca un ochi pe Q-Watt audio power amplifier publicat tot in Elektor. Chiar si Leco a pus o scheme de dc detect interesanta cu optocuploare caruia i-am facut cablajul. Nu sta la mana intinsa ca aici nu vei primi decat vorbe de ocara sau scuipati. Spor sa ai, Mircea. Mentionez ca eu nu ma pricep la electronica si sunt habarnist. Link spre comentariu
claw Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 E din ce in ce mai amuzant. Atunci cand citesc topicul asta ma apuca instantaneu rasul. Voi moderatorii si in special membrii avansati gen Victor ,DjLeco, Raimond,etc ati dus si inca mai duceti forumul "mai departe" . Adevarat ca unii dintre noi vor sa profite de pe urma muncii lor(ceea ce mi se pare absolut normal) , de aici si aceasta rivalitate constanta . Consider ca nimeni nu ar trebui sa-si bata joc de munca altuia aruncand pur si simplu cu noroi in stanga si-n dreapta . Scuze de offtopic si luati ca exemplu pe Domnul Mircea . Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 7, 2015 Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Eu nu ma consider un avansat ci un bun practician cu o experienta bogata in domeniul audio si sunet. Asta fac de peste 25 ani. Nu am nicio rivalitate cu nimeni, este loc pentru toti, dar sint satul de impunsaturi, de vorbe cu subinteles si atacuri la persoana mea, vezi Victor, bubulake, si acum vad ca incepe si Raimond. Prostia asta cu amplificator de calitate si de putere mare a inceput-o Leco si vad ca face pui. Cam ce se intelege de aici? Ca amplificatoarele facute de mine sint o prostie? Sint oameni carora le plac amplificatoarele de putere mare, adica "face pui", ar trebui sa nu se mai intimple, sa fie stirpita ideea? Amplificatoarele de puteri mari sint mizerii, fac galagie, le folosesc manelistii, sau ce? Ca trebuie sa ne limitam la 100W deoarece doar pina la acel nivel de putere de 100W avem calitate, si peste este "galagie" sau "manele" ca asa gindesc unii? Poate oamenii s-au saturat de amplificatoare de 50-100W si vor puteri mari. Poate vor sa faca sonorizari, exact cum Dudi a cerut ajutor si indrumari pentru un amplificator de 800-1000W tocmai in acest scop. Cine trebuie sa decida ce vor (ce trebuie) sa faca altii? Cam ce ar fi trebuit sa ii raspund? Ca ce chestie sint dat eu ca exemplu? Astept ca unul dintre moderatorii sectiunii sa isi faca datoria, sa editeze postarea lui Raimond si sa stearga mizeria din Quote ... Link spre comentariu
Sharky Postat Septembrie 8, 2015 Partajează Postat Septembrie 8, 2015 Eu nu recomand quad-ul ala. Am facut o mie de masuratori pt ca pur si simplu nu mergea bine, era instabil, mai ales in sarcini dubioase, era puternic limitat in curent pe alternanta negativa etc. Nu recomand asa ceva unui incepator si in niciun caz destinat sonorizarilor. Eu l-am pus la punct doar din ambitie personala, dar daca stiam de la inceput cat o sa am de lucru pt niste rezultate modeste, nici nu incalzeam letconul. Eu is satul de voi pana peste cap. Cand unul porcaie pe altul e ok, cand e porcait subtil inapoi se simte atacat. Eu propun sa stergem tot ce nu tine de module Leco, doar alea-s chintesenta, restu-s tampenii. Nu ma intereseaza care ce a inceput, amandoi aveti o istorie lunga in spate. Cand se apuca tiganusu nostru de lucrat ceva, sa dea un semn, momentan a inceput TIGANIA si nu imi place... Link spre comentariu
Postări Recomandate