stepe Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Va salut ...la aceasta masina de spalat imi apare codul de erroare f-26.Nu am gasit pe nicaieri ce ar insemna acest cod de erroare la tipul asta de masina .Poate sa mai intalnit cineva cu acest defect sau stie cineva ce ar insemna...Va multumesc .. Link spre comentariu
Vizitator razvatree Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Buna seara.Pompa de evacuare,mai exact calculatorul nu comanda pompa.Poate fi triacul de pe PCB si verifica daca cumva nu e topit motorul pompei(se intimpla des) Triacul este ACS01 Link spre comentariu
stepe Postat August 18, 2015 Autor Partajează Postat August 18, 2015 multumesc pentru raspuns...zilele astea o sa verific si o sa revin cu raspuns... Link spre comentariu
stepe Postat Septembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 13, 2015 pompa buna..triacul bun...am verificat toate piesele de pe pcb si par ok.refacut lipituri..alte idei... Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Verificati presostatul , furtunasul acestuia sa nu fie infundat la iesirea din cuva , verificati mufele presostatului si a pompei de evacuare sa nu fie oxidate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum