Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce dispozitive sunt astea si la ce folosesc?

Postări Recomandate

Am vazut la magazin aceste 2 dispozitive, eu voiam un voltmetru digital sa-l pun la tabloul electric pt a urmari tensiunea in apartament. Mentionez ca am avut ceva probleme, s-a stricat frigiderul (s-a stricat termostatul) si mesterul cand a verificat tensiunea a vazut ce e 190 V si a spus ca asta este cauza pt care s-a defectat frigiderul (posibil sa fie doar o coincidenta). Am anuntat e-on si au venit 2 filozofi sa-mi explice ca e posibil ca inst mea din casa sa aiba nu stiu ce hibe etc. I-am pus sa masoare tensiunea in firida la intrare in bloc si au vazut ca e 189 V. Au spus apoi ca stiu ca este o problema mai veche in postul trafo... si ca o vor remedia...

in fine, voiam sa urmaresc tensiunea in timp real si am gasit aceste dispozitive la un magazin insa mi s-au parut scumpe pt ce voiam eu. Oricum problema o voi rezolva cu ajutorul unui dispozitiv special creat in acest scop insa voiam sa stiu ce reprezinta dispozitivele din foto.

post-223525-0-22426800-1439902838_thumb.jpg

post-223525-0-69171400-1439902890_thumb.jpg

Editat de Taraxacus
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Vizitator victor ponta

Sau asa. Il bagati drept in priza ori in tabloul de sigurante,daca va straduiti putin..Variante sunt destule.

Posted Image

Editat de victor ponta
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări