Stefan Postat Octombrie 15, 2007 Partajează Postat Octombrie 15, 2007 Na ca imi merge si mie :smt003 ...prblema era de unde chiar nu ma asteptam sa fie si anume sursa din care alimentam montajul....am tot bobinat pe trafuri am mai pus IRF-uri si tot nu imi mergea asa ca pana la urma am coborat jos la masina si surpriza,imi scade 1.5V in sarcina (fara reactie) si am sa pun iar reactia sa vad ce tensiune am si cu ea pusa.nu aveai amperaj???? eu cred ca de la o sursa de coputador ar merge! domne ajuta sa nu fie asa greu sa faci o SMPS ,ca tare imi doresc si yo una (sunt cam "chitra" sa cumpar ) Link spre comentariu
fubiansky Postat Octombrie 18, 2007 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2007 Salut,Nu avea putere sursa din care alimentam.....acum merge bine,urmeaza sa mai modific putin secundarul sa-mi scoata 2x40V.De greu nu mi se pare greu sa faci sursa dar trebuie sa alegi toroidalul ca altfel apar problemele. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 20, 2007 Partajează Postat Octombrie 20, 2007 Salut,Nu avea putere sursa din care alimentam.....acum merge bine,urmeaza sa mai modific putin secundarul sa-mi scoata 2x40V.De greu nu mi se pare greu sa faci sursa dar trebuie sa alegi toroidalul ca altfel apar problemele. :bere: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum