IsBlacks Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Buna ziua, acum ceva timp am spart geamultouch-ul unui Orange Nura (Alcatel M812), spartura fiind in coltul de sus stanga, afectand touch-ul, am comandat pe un site(ali...... .com) touch-ul cu tot cu display, am desfacut telefonul, am scos tot ecranul vechi, l-am montat pe cel nou, touch-ul functioneaza ireprosabil, insa problema sunt cele 3 butoane de jos care nu functioneaza. Aveti idee daca acele butoane sunt incluse in touch-screen, sau ele sunt pe placa de jos a telefonului, mai exact placa cu motorasul de vibratii si wifi? Link spre comentariu
8429kyd Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 (editat) Butoanele de jos fac parte din sticla,deci trebuiau sa mearga,verifica conectorul de la touch eventual vezi poate ai gresit ceva la montare. Editat August 18, 2015 de 8429kyd Link spre comentariu
riderinblack Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Problema este de la piesa de schimb de o calitate indoielnica, din aceasta cauza eu personal nu mai schimb nici un fel de touch nici la telefoane nici la tablete. Link spre comentariu
IsBlacks Postat August 18, 2015 Autor Partajează Postat August 18, 2015 (editat) am analizat acum touch-ul vechi, scos de pe telefon si cel cumparat si am observat ca acele butoane nu au o pamblica care sa se conecteze cu pamblica de la touchscreen,sau pamblica separata, este pur si simplu un sticker de culoare neagra, fara nici un contact cu placa ce trebuie sa aprinda si led-uriile celor 3 butoane, care nu se aprind, dar motorasul de vibratii functioneaza, antena de wifi functioneaza. mentionez ca am curatat mufa de conectare cu alcool izopropilic, dar problema nu a fost rezolvata. Alta solutie ar exista?, oricum o sa mai primesc inca un display in aproximativ 2 saptamani. http://imgur.com/o4BkeVe Touch-ul vechi separat de display http://imgur.com/MU7w27p Touch-ul nou cu tot cu display lipit Editat August 18, 2015 de IsBlacks Link spre comentariu
8429kyd Postat August 20, 2015 Partajează Postat August 20, 2015 Nasol,banda de care zici tu e exclusiv pt ledurile de la cele 3 butoane de jos,piesa de schimb nu le are deci nici lumina la ele nu va merge,problema e ca trebuiau sa mearga la atingere butoanele de jos.Am avut un lg cu touch "original" de schimbat si ce sa vezi,cele 3 butoane de jos functionau dar erau opace si nu trecea lumina de la leduri...toate cacaturile pe piata! Link spre comentariu
IsBlacks Postat August 26, 2015 Autor Partajează Postat August 26, 2015 am primit si al 2-lea display, care functioneaza perfect dar led-uriile de la butoane se vad decat in partea de jos, portiune de 1mm din aproximativ 4mm cat este un buton, lucru care nu ma deranjeaza foarte tare. deci problema fiind de la primul display. Noroc ca vanzatorul a trimis altul, deoarece primul nu a ajuns in termenul spus de el (15 zile), el ajungand dupa aproximativ 18zile Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum