marian_hmm Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Salut prieteni ! Am un defect ciudat de invertor in sensul ca lumina pe panel este neuniforma, partea din stanga pana la jumatate este mai intunecata decat dreapta. Am verificat si schimbat C-uri sursa -pe consumator OK. Am verificat lampile CCFL si se aprind normal. Am invertor 1260b1-12a (4014L, OZ964GN BA2902F BA621K), dupa parerea mea defect de invertor dar ce anume? Atasez acest link cu pozele: http://imgur.com/z9M0zqM,3Fzf9iU,9SkXeoJ#0 Link spre comentariu
dan cod Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Alimentarea e ok a invertorului?Trafurile sunt ok? Link spre comentariu
Depanatoru Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Deci ai verificat lampile cu alt invertor si se aprind complet ? Interesant ca nu intra in protectie ... sau poate e anulata 1 Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 (editat) Salut prieteni ! Am un defect ciudat de invertor in sensul ca lumina pe panel este neuniforma, partea din stanga pana la jumatate este mai intunecata decat dreapta. Am verificat si schimbat C-uri sursa -pe consumator OK. Am verificat lampile CCFL si se aprind normal. Am invertor 1260b1-12a (4014L, OZ964GN BA2902F BA621K), dupa parerea mea defect de invertor dar ce anume? Atasez acest link cu pozele: http://imgur.com/z9M0zqM,3Fzf9iU,9SkXeoJ#0 Un traf invertor defect sau este adaptat altul mai ''slab''fata de lungimea(consumul ) neoanelor,daca spuneti ca alimentate separat lumineaza ok!!! Pe pinii OZ964 nu este ''agatat'' vreun led sau rezistenta ceva?!?! Editat August 18, 2015 de BUGHIU Link spre comentariu
marian_hmm Postat August 18, 2015 Autor Partajează Postat August 18, 2015 (editat) Alimentarea invertorului este OK,am pus si consumatori pe ea. Culmea ca nu intra in protectie nici macar cu mufa scoasa de la invertor,pe OZ964GN nu este agatat nimic,nu a fost lucrat niciodata in zona asta,totul este intact. Initial am schimbat in sursa 2 conesatori (unul de 470uF care era 0 si altul de 2200uF care mai avea doar cativa uF) ambii filtrau tensiunea de 5V pentru placa digitala,defectul pe care il am nu ar putea fi cauzat si de o comanda proasta data de placa digitala ? Ma gandesc ca poate din aceeasi cauza nu mai lucreaza nici protectia. Ce ma sfatuiti? Editat August 18, 2015 de marian_hmm Link spre comentariu
dan cod Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Eu as alimenta din sursa externa invertorul si i-as da tot extern comanda de on.Eu asa procedez. Link spre comentariu
marian_hmm Postat August 18, 2015 Autor Partajează Postat August 18, 2015 Eu as alimenta din sursa externa invertorul si i-as da tot extern comanda de on.Eu asa procedez. Da! ...Nu am o sursa de 24V/3-4A ca sa fac acest lucru. Am sa procur una si voi reveni ! Multumesc mult !... Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 18, 2015 Partajează Postat August 18, 2015 Trebuie sa verificati TOATE trafurile invertoare!! SIGUR aveti unul sau doua cu probleme!!! Link spre comentariu
marian_hmm Postat Septembrie 11, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 11, 2015 Am cumparat modul imvertor din recuperari,l-am schimbat si totul OK! Multumesc tuturor pentru ajutor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum