Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung LE26R32B(R)- Defect invertor

marian_hmm

Postări Recomandate

Salut prieteni !

Am un defect ciudat de invertor in sensul ca lumina pe panel este neuniforma, partea din stanga pana la jumatate este mai intunecata decat dreapta.

Am verificat si schimbat C-uri sursa -pe consumator OK.

Am verificat lampile CCFL si se aprind normal.

Am invertor 1260b1-12a   (4014L,   OZ964GN    BA2902F    BA621K), dupa parerea mea defect de invertor dar ce anume?

Atasez acest link cu pozele:

http://imgur.com/z9M0zqM,3Fzf9iU,9SkXeoJ#0

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marian_hmm

4

• BUGHIU

2

• dan cod

2

• Depanatoru

1

Salut prieteni !

Am un defect ciudat de invertor in sensul ca lumina pe panel este neuniforma, partea din stanga pana la jumatate este mai intunecata decat dreapta.

Am verificat si schimbat C-uri sursa -pe consumator OK.

Am verificat lampile CCFL si se aprind normal.

Am invertor 1260b1-12a   (4014L,   OZ964GN    BA2902F    BA621K), dupa parerea mea defect de invertor dar ce anume?

Atasez acest link cu pozele:

http://imgur.com/z9M0zqM,3Fzf9iU,9SkXeoJ#0

Un traf invertor defect sau este adaptat altul mai ''slab''fata de lungimea(consumul ) neoanelor,daca spuneti ca alimentate separat lumineaza ok!!! Pe pinii OZ964 nu este ''agatat'' vreun led sau rezistenta ceva?!?!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Alimentarea invertorului este OK,am pus si consumatori pe ea.

Culmea ca nu intra in protectie nici macar cu mufa scoasa de la invertor,pe OZ964GN nu este agatat nimic,nu a fost lucrat niciodata in zona asta,totul este intact.

Initial am schimbat in sursa 2 conesatori (unul de 470uF care era 0 si altul de 2200uF care mai avea doar cativa uF) ambii filtrau tensiunea de 5V pentru placa digitala,defectul pe care il am nu ar putea fi cauzat si de o comanda proasta data de placa digitala ?

Ma gandesc ca poate din aceeasi cauza nu mai lucreaza nici protectia.

Ce ma sfatuiti?

Editat de marian_hmm
Link spre comentariu

Eu as alimenta din sursa externa invertorul si i-as da tot extern comanda de on.Eu asa procedez.

Da! ...Nu am o sursa de 24V/3-4A ca sa fac acest lucru. Am sa procur una si voi reveni !

Multumesc mult !...

Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări